Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 2.5 92г. пуши

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджеро 2.5 92г. пуши

Добър вечер, за зла участ ми се повреди машинката. Като го запала на студено не чади, но загрее ли малко веднага се почва един бял дим. Не мирише на масло, а по-скоро на антифриз, също надува маркучите, изхвърля вода в преливника, има си топло(на климатроник съм). А най-странното, е че не вдига температура над средата. Утре мисля да поръчвам от англия цял комплект гарнитура и уплътнения. Ако бихте ми казали, колко пари ще ми струва да отида на сервиз с голи ръце т.е. без частите.

ЕЕЕЕЕЕЕ обърках раздела. Моля да се премести при мицубишитататтатат!!!
    Благодаря.
    Последно редактирано от killyou; 01-05-09, 20:18.

До: Паджеро 2.5 92г. пуши

Прав си - поне гарнитурата на главата си духнал. Ако си бил по упорит може направо и глава да си поръчваш от Англия. Лошото е че няма как да се познае дали е духнала гарнитурата или е спукана главата докато не се свали и или се прави рентген или шлайфане + нова гарнитура и ако се оправи значи е била само гарнитурата, ако не се оправи значи е спукана главата....

Успех, дано е само гарнитурата!
    Don't hunt IF you can't kill
    първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Мерси. Ако е само гарнитура ше мина тънко, като си я оправя сам.

Коментар

Какви части! На първо четене трябва да се свали главата. Ако е духнала гарнитура, надуване на главата, шлайф, нова гарнитура на глава и колектори и си готов. Болтовете... ще се прецени. Ако е глава и може да се завари - заварка, ако не - втора употреба или нова.
        Не си писал къде си!

Коментар

Андро, какво имаш предвид под "надуване на главата"?
          Don't hunt IF you can't kill
          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
            Андро, какво имаш предвид под "надуване на главата"?
            Имам човек в сервиз за ремонт на глави, та там ги надуват, как по точно не съм се интересувал, но теста е безпогрешен.

Коментар

Ами от София съм.

Коментар

аре Андро,взимай нещата в свой ръце))
                Люската и адаша ще се специализират в скоро време!
                без майтап колега,Андро може да ти съдейства ,за справка виж темата на empty-то
                и по възможност не я карай масово,не загрява освен от раз...като изпраска някой маркуч,и една туба двайсет литровка отзад с водица,ако случайно решиш да експериментираш
                Последно редактирано от vasss; 01-05-09, 23:48. Причина: допълнение

Коментар

Ми ако иска да се обади на 7-ми, тел. ми е 0888/319614.

Коментар

Благодаря за отзивчивостта на всички! Колега, за съжаление до 7-ми вече ще е късно. Надявам се да сме готови дотогава. Днес следобяд ще се провери всичко и вероятно ще съм наясно с проблема. Извинявам се за многото грешки в по-горните ми постове, но кореспонденцията бе водена по телефона...

На този етап се интересувам главно от цени, защото попаднах в неприятна и непредвидена финансова ситуация. Многото разходи наведнъж, не само по возилото, се отразяват негативно върху портфейлното налягане..

Предвиждайки най-лошото се поразрових и получих оферта (от Англия) за нова изцяло сглобена и подготвена за монтаж глава с всички уплътнения на цена от 700 лева. Кажета дали цената си струва, или да не се хвърлям ако се наложи?

Ако случайно е заминалото турбото, с него процедурата е по-лесна защото имам готово...

Коментар

Кой ще я шлайфа по празниците?

Коментар

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
                        Благодаря за отзивчивостта на всички! Колега, за съжаление до 7-ми вече ще е късно. Надявам се да сме готови дотогава. Днес следобяд ще се провери всичко и вероятно ще съм наясно с проблема. Извинявам се за многото грешки в по-горните ми постове, но кореспонденцията бе водена по телефона...

На този етап се интересувам главно от цени, защото попаднах в неприятна и непредвидена финансова ситуация. Многото разходи наведнъж, не само по возилото, се отразяват негативно върху портфейлното налягане..

Предвиждайки най-лошото се поразрових и получих оферта (от Англия) за нова изцяло сглобена и подготвена за монтаж глава с всички уплътнения на цена от 700 лева. Кажета дали цената си струва, или да не се хвърлям ако се наложи?

Ако случайно е заминалото турбото, с него процедурата е по-лесна защото имам готово...
                        колега,има една поговорка която всички знаем,но не я спазваме,а я припомна-"бързата кучка-слепи ги ражда"!
                        Много трудно ще се оправиш до 7 май,първо,че Андро е прав,няма кой да ти шлайфа главата,второ и с "майсторите" положението е трудно,трето ,че и от Англия да я поръчаш не вервам да дойде до тогава,пък и да дойде защо се хвърляш първо на тоя вариант.Моя съвет е яж и пии,и не мисли за това а след седми живот и здраве се обади на Андро,гарантирам ти и аз за хората ,ще ти свършат работа и хич не са обезкоствачи...А за турбото забрави,проблема най-малкото е от там.

Коментар

Ако само гарнитура на главата,е проблема може бързо да се оправи.Но задължително трябва ,като се свали главата да се пробва да не е спукана .А по отношение за изкривявянето само той си знае дали я е прегрявал.Ако е само гарнитура сменяш зачистваш главата ,четеш какво пише по картона на гарнитурата стягаш и газ.Това се прави за 3-4 часа.
                          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Има кой да свърши всичко. Вчера нямах време да пиша. На първо четене излиза, че е само гарнитурата.

Принципно не вдявам много и затова задавам повечко глупави въпроси. Много се сдухах като го видях да дими оня ден. Направо се побърках. Обещаха ми го готов за вторник, но ще поживеем и ще видим...

Още веднъж благодаря на всички. Приятно изкарване на почивните дни

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                              Ако само гарнитура на главата,е проблема може бързо да се оправи.Но задължително трябва ,като се свали главата да се пробва да не е спукана .А по отношение за изкривявянето само той си знае дали я е прегрявал.Ако е само гарнитура сменяш зачистваш главата ,четеш какво пише по картона на гарнитурата стягаш и газ.Това се прави за 3-4 часа.
                              Ако при вас ги правите толкова бързо да карам колите от Софиа в Пирдоп за ремонти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X