Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с багажника Pajero 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с багажника Pajero 2

Днес ми се случи нещо много странно. Сложих в багажника на колата багаж, затворих го, заключих с централното и отидох до магазина. Като се върнах да си взема багажа се оказа, че багажника си остава заключен и не може да се отвори както отвън, така и отвътре.
    Минаха ми през главата някои варианти, но поради липса на сигурност да попитам тук знаещите са съвет:
    1. Дали може паджерото да има някакъв механизъм за заключване на багажника отвътре, който да се е задействал (колата е къса база, има ръчка за отваряне на багажника отвътре). Ако има, какво представлява и къде се намира?
    2. Ако не е това и се е скъсало някое жило как следва да се процедира?
    3. Какво друго би могло да бъде?

Благодаря предварително!

До: Проблем с багажника Pajero 2

все въпроси с повишена трудност на които би отговорил автоключар,предполагам,че във Варна ще се намери !Освен ако не си завъдилила полтъргайс..това е в обсега на парапсихологията и нещата стават дебели)

Коментар

На мен ми се е случвало подобно нещо, дръжката за отваряне на врата отвън ( тази дето е над номера) беше заяла в положение за отваряне, тя вратата се затваря ама после неможе да се отвори, трябва просто с ръка да я върнете в нормалното и положение. Надявам се да ме разберете кви ги написах ......... като сте отваряли врата за последно преди да стане тоя гаф сте стиснали дръжката на вратата и тя не се е върнала в нормалното и положение. Трябва да се бутне дръжката напред в нормалното и положение ! Дано да е това
      [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
      [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Не разбрах пробвала ли си да отключиш просто с ключа отвън?
        А отвътре точно до ръчката за отваряне има и такава за заключване и отключване.

Коментар

Да, опитах с ключа, но не се получи нищо. А до дръжката за отваряне отвътре няма нищо, или поне не видях да има друга за заключване (въпреки, че ми звучи съвсем логично да има такава).

Коментар

Ако с ключа не се е получило, явно е блокирала машинката на централното и ще трябва намеса на спец.

Коментар

И на мен често ми заяждаше дръжката, но след обилно поливане с масло спря да го прави.
              Отвътре има някаква заключвалка дето може да се мести, ама никога не съм я ползвал...
              При теб щом и отвътре не се отваря значи naistina може да е блокирала машинката.

Коментар

На мен ми се случи зимата - беше се стегнала смазката по механизмите и ситуацията беше същата - нЕма отваряне ни отвън, ни отвътре.
                Свалих корите, поразгледах, понапръсках с някакъв смазващ спрей (май тефлонов беше, ама едва ли е от голямо значение) и се оправи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X