колеги помагайте . при преминаване през локва по бързо , за около 2-3 секунди ми светват всички лампи по таблото . как мислите от ремъка на алтернатора ли е или губи някаква маса ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дискотека по таблото след локва
Свий
X
-
До: дискотека по таблото след локва
Моя Патроль си го прави когато му намокря генератора. Примерно при по дълбоки или по бързи бродове. Изсъхва бързо, съответно бързо се оправя. Изобщо не го мисля.......Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеМоя Патроль си го прави когато му намокря генератора. Примерно при по дълбоки или по бързи бродове. Изсъхва бързо, съответно бързо се оправя. Изобщо не го мисля.......Човек се учи с много практика:D
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнениеНе се стряскай генератора е, и после като изсъхна всичко е ОК нали
Аз не се стряскам...... Ако бяхте ПРОЧЕЛИ предишния ми пост, щяхте да видите това:
Изобщо не го мисля.......Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнениевсички които са разположени в оборотомера . акумлатора,маслото,за вода във филтъра и още две които сега не помня и ще ги видя утреемил златков
паджеро 2.5тд
ве стром 650
Коментар
-
Земо, ако го прави за 2-3 секунди като го описваш, нямаш проблем. Просто се намокрят кабели. Ако някоя лампа не угасне и ще продължи да свети - тогава вече си имаш проблем, който е за решаване. Така че карай си джипката, и не се занимавай с глупости.Последно редактирано от Злой; 24-04-09, 09:10.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
До: Дискотека по таблото след локва
може би реших проблема . след като една сутрин стартера се позамисли и след това завъртя мудно се престраших да вдигна капака . оказа се че ремъка на алтернатора е хлабав ,след опъването го пробвах в малка локва и не светна нищо по таблото .времето(по-голяма локва) ще покаже дали съм успялемил златков
паджеро 2.5тд
ве стром 650
Коментар
-
За да не пускам нова тема потърсих подобна и реших да си представя и моя проблем. Сутринта в 5.30ч. тръгвам на лов и що да видя, при даване на контакт всички лампи в оборотомера светят - до тук добре, но се чува и странно пъркане/като от реле което не може да зацепи/ от дясно под жабката. Връщам ключа и лампите остават да светят, вадя ключа и пак светят, а и пъркането продължава. Запалих и всичко утихна, лампите угаснаха, изгасих двигателя, но лампата за маслото/червената с лейката/остана да свети, светлината ту се усилва ту намаля. Свалих клеймите на акумулаторите и ще търся решение на проблема, жалко за проваления лов, но по важно е колата да стане.
Джипа е Паджеро 2, 93г., 2500 дизел, къса база.
Моля за напътствия.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеЗа да не пускам нова тема потърсих подобна и реших да си представя и моя проблем. Сутринта в 5.30ч. тръгвам на лов и що да видя, при даване на контакт всички лампи в оборотомера светят - до тук добре, но се чува и странно пъркане/като от реле което не може да зацепи/ от дясно под жабката. Връщам ключа и лампите остават да светят, вадя ключа и пак светят, а и пъркането продължава. Запалих и всичко утихна, лампите угаснаха, изгасих двигателя, но лампата за маслото/червената с лейката/остана да свети, светлината ту се усилва ту намаля. Свалих клеймите на акумулаторите и ще търся решение на проблема, жалко за проваления лов, но по важно е колата да стане.
Джипа е Паджеро 2, 93г., 2500 дизел, къса база.
Моля за напътствия.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Открих проблема на мойто щар по щар. Снощи тук в Сливен валя дъжд, и от някъде, най вероятно от кабелите които идват от двигателя и минават между калника и под калника и отиват в блока на бушоните тече вода, която мокри бушоните и окъсява. Извихме го така, че да не влиза в бушоните , а да си капе от кабелите. През седмицата ще свали ме калника и ще изолираме хубаво за да спре този теч. Фактически водата която влиза през решетките за въздуха се изтича между калника и под калника точно през този сноп от кабели.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар