Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при оглед, покупка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: помощ при оглед,покупка

за какви пари става на въпрос колега?
    гледам,че май ще го взимаш,направи си баланса,тури още 1000 лева приблизително,масла,ремъци,филтри,гумите може и да почакат все пак иззимихме.Гледаш най-вече за раздатката,всичко требе да е на 6 там,съединителя преценяваш,с двигателя каквото дойде-трудно някой ще ти уйдиса да мери компресии и прочие,а по това време и без свещи ще ти запали..щом нема гнилоч е много добре!Голди ще го види,ще ти направи едно кратко списъче за сведение и изпълнение и толкоз,с двигатели до скоро не се разправяше,той си е по гумите и ходовата част,ама това тебе не те бърка особено,стига да не е имало зверски удар и усукване,ама това си личи и от пръв поглед.

Коментар

До: помощ при оглед,покупка

амиии , 1000 ще са малко , щот гумите не ми харесват , ама хич , маслата със сигурнос ще се сменят,гумите също (дано не излезат/поне на първо време/ролки,водни помпи и подобни такива )
      видях един болт (осмица) с много шаиби(около4или 5 см. някаде), над водната помпа до главата на двигателя ,а колкото до цената без пазарлък е 6800лв , но човека (нещо като пазач и същевременно показва колите) ми каза че може да има корекция в цената ,

искаше ми се да е и със темпомат ,ама кат го видях от близо , и си изгубих акъла //// а за блокажите доколкото съм чел във форума кат пусна всичките блокажи и това копче(А / Т) трябва да рита напреде докат се опитвам леко да завивам

искаше ми се да доиде някои от форума които има такъв джип , а ако е и със десен волан още по добре щеше да е , но не ми се чака до събота ,и в сряда сутринта ще закаснея за работа зада ходя на лекар и тогава , между другото и джипката да мина при ГОЛДИ зада съм по спокоен че е добре, и няма да ми износва гуми ,или някакви подобни проблеми с окачването
      Последно редактирано от pe6o_; 19-04-09, 21:14.

Коментар

До: Помощ при оглед, покупка

някои ме е испреварил и си останах без джип

искренно ви благодаря обаче за помоща която ми оказахте

е то искам не искам вече наистина не е моята
        Последно редактирано от pe6o_; 21-04-09, 20:18. Причина: да допълня

Коментар

Нема да се косиш, джипки има. Тая не е била твойта.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Пешо намери ли си хубав джип ?
            имам нещо впредвид - 0876 30 88 70
            0876 79 25 21

Коментар

Здравейте! Да се представя като най-зеления новобранец във форума. Включих се тук, защото съм в подобно положение като колегата, отворил темата. Последната седмица си харасах две Мицубишита Спорт 2.5 дизел - едното 2003-та на 150 хил. км, а другото 2004-та на 110 хил. Вчера им правих тест-драйв в квартални условия. Първо карах по-новото /но доста по-незапазено - карано е около 8-9 месеца в БГ/ и в общи линии се държеше добре. След това раздвижих и това от 2003 /нов внос от Италия, почти няма козметични забележки/ и ми направи впечатление съвсем лека вибрация, която се усеща върху скоростния лост и волана /има я постоянно и на празен ход/. Да си призная, въобще не помня дали я имаше при другия джип. Много дълго стана, но всъщност исках да попитам само дали е нормално да има леки вибрации /все пак досега не съм карал джип/? Предварително благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Kalata72 Преглед на мнение
                лека вибрация, която се усеща върху скоростния лост и волана /има я постоянно и на празен ход/.
                Тази вибрация идва явно от двигателя. Възможни са варианти - от настройка, от тампони, но например и от откачени балансиращи валове, което води други въпроси след себе си.
                Всичко това е, ако вибрациите са отчетливо повече на единия джип. Защото по принцип ако не си карал дизел до сега ще ги усещаш първоначално на всеки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X