Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщане дирекция на паджеро 3.0i v6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обръщане дирекция на паджеро 3.0i v6

Ако има някой колега който е сменял дирекция на ПАДЖЕРО 3.0 V6 93г моля да ме усветли по въпроса какво трябва ди си подготвя като части и пари за труд или начина на побългаряване за което предварително благодаря
    Човек се учи с много практика:D

До: Обръщане дирекция на паджеро 3.0i v6

Ако искаш ми звъни.0895 683 283.ще ти покажа нагледно.най важното е да си намериш табло голо.не по скъпо от 300лв.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
      Ако искаш ми звъни.0895 683 283.ще ти покажа нагледно.най важното е да си намериш табло голо.не по скъпо от 300лв.
      ако имаш някоя снимчица дай да видим може и на други колеги да са полезни

Коментар

Коко ще мина през Априлци да ме светнеш на някои неща че ме е наблегнал голям проект с моито V6

Коментар

един приятел обърна едно 2.8 обърна го с баща му,лелелелеле много зор иначе частите са към 2400лв говория оригинални и нови.ама работата мале мале не питай
          [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

колега савет.неслагаи на здрава глава бинт и лепенки.предполагам че ако почнеш ще съжеляваш защото аз съжелявам.успах

Коментар

Колега имам фарове за паджеро лява дирекция ако решиш да го обръщаш и ти трябват свиркай.

Коментар

Първоначално публикуван от pepi tuning bg Преглед на мнение
                Колега имам фарове за паджеро лява дирекция ако решиш да го обръщаш и ти трябват свиркай.
                Колега и така ми е много хард,понеже е автомат свикването е по лесно.Абе с 2 думи отказах се и така ми е добре

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
                  Ако има някой колега който е сменял дирекция на ПАДЖЕРО 3.0 V6 93г моля да ме усветли по въпроса какво трябва ди си подготвя като части и пари за труд или начина на побългаряване за което предварително благодаря
                  Здравейте,ние сме Автоморга-Джипове,разгледайте сайта,там описано ,какво ти трябва за смяна на дирекция,обади
                  Последно редактирано от Злой; 14-05-09, 11:37.

Коментар

Първоначално публикуван от tattar21 Преглед на мнение
                    Здравейте,ние сме Автоморга-Джипове,разгледайте сайта,там описано ,какво ти трябва за смяна на дирекция,обади

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3496
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от tattar21 Преглед на мнение

Ти не си много нагъл, нали? Щом ти се свидят едни дребни пари да станеш ТП, как очакваш някой да ти има доверие? Че пусна и още две теми.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Кой луд си смения волана при положение че не са го забранили,и аз бях един от тях но се отказах си карам на обратно.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Какъв е смисъла да правиш излишни гимнастики за луди,пък се заформя и една луда цифра.А в гората кой те гледа от коя страна шофираш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X