Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PAJERO 92 цена ????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• PAJERO 92 цена ????

Имам купувач за джипката и иска да му дам цена,без да съм я обявявал за продажба.
    Ако някой може да помогне,да сподели.
    MITSUBISHI PAJERO 2.5 турбо дизел интеркулер 92г.,двуместен,ръчен блокаж на задния мост,ръчни хъбове AISIN отпред,лебедка 12000 либри,радиостанция MIDLAND,DVD+TV,вдигат допълнително,гумите са 31-ци BRIGESTONE,другото се вижда от снимките.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от rois; 13-04-09, 14:17.
    [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

До: PAJERO 92 цена ????

още снимки-
    Прикачени файлове
    [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Ще започна с нещата, които свалят цената:
      - не е супер селект
      - двуместен
      - презумпцията за слаб дизелов двигател
      - Не си писал километри, което значи че не си ги знае. Предвид годините и факта че е дизел приемам че е около 200 и 300 хил.

Неща които вдигат цената
      - гумите (ако са в добро състояние)
      - лебедката (и тя като гумите)
      - твърд заден блокаж

Съдейки по снимките и обявите в интернет цената може би ще се върти около 6000 лв.

ПП. Въпреки блокажа според мен цената си остава същата. Не забравяйте, че това е двуместен джип.
      Последно редактирано от Георги-trimata; 14-04-09, 09:25. Причина: добавяне на информация от nikito776
      Георги Гатев

Коментар

Джипката ми се вижда от снимките много добра. Не знам технически как е обаче 6000 ми се виждат малко. За екстрите които идват с нея бих предложил поне 8000 лв. като цена. Може да разгледаш и в Mobile.bg, за да си направиш извод за колко пари трябва да я продадеш.
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
          Ще започна с нещата, които свалят цената:
          - не е супер селект
          - двуместен
          - презумпцията за слаб дизелов двигател
          - Не си писал километри, което значи че не си ги знае. Предвид годините и факта че е дизел приемам че е около 200 и 300 хил.

Неща които вдигат цената
          - гумите (ако са в добро състояние)
          - лебедката (и тя като гумите)

Съдейки по снимките и обявите в интернет цената може би ще се върти около 6000 лв..
          Забравяш блокажа(ако работи)

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
          Джипката ми се вижда от снимките много добра. Не знам технически как е обаче 6000 ми се виждат малко. За екстрите които идват с нея бих предложил поне 8000 лв. като цена. Може да разгледаш и в Mobile.bg, за да си направиш извод за колко пари трябва да я продадеш.
          Не е важно колко ще и иска,а колко ще и вземе
          Щом има готов клиент,и ако смята да продава,няма кво да мисли,да стискат ръцете на колкото се разберат,че иначе няма кой да купува
          Последно редактирано от huko; 14-04-09, 09:35.

Коментар

И двамата колеги са ти посочили границите на разумните цени !
            От един добър търговец знам следното :
            " Цената на дадена стока не е тази която искаш , ... а тази която ти дават за стоката ! "
            Ако си намерил човек , който е оценил твоя автомобил ( джип ) и го желае - може да ти даде и 10 000 лева !
            Прецени човека и неговото желание да притежава тази кола ?
            ( понеже не си я обявил за продажба )
            Ако я обявиш за продажба - тогава колегите са прави в цените и ... в това да се допиташ до Мобилето .
            Успех в начинанието !
            И пиши как вървят нещата !

Коментар

Моята идея беше, че ако джипката е добра няма смисъл да я подарява. Или да и вземе прилична цена или да си я кара. Както видях от поста на човека той дори не я е бил пуснал за продажба. Ако си му върши работа по - добре да си я запази ако цената не го устройва.
              GSM: 0898 554713
              Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Ръчният блокаж на задния мост също е предимство. Не се среща серийно при моделите без супер селект.

Относно цената в Мобиле на Паджеро 2, се е напълнило с обяви на джипове с обратен волан, което автоматично сваля цената.
                Хубавото е че поне в близко бъдеще ще има доста части за Паджеро по моргите.

Коментар

Благодаря за коментарите колеги,а единственото нещо което малко ама съвсем малко може да ме раздели с джипката е,че ми се иска да взема нещо с цял мост,но това е в краен случай,ако въобще се навия да я продам.Всеки много добре знае колко време,нерви,разправии със всякакъв вид майстори и пари му отнема на човек да направи нещата по различни от базата.А това че е двуместна(джипа си има седалка,но в мазето) подсказва,че не и е мястото по тесните улички и човек със сгурност трябва да има и друго ме-пе-се,все пак детето ми е на 5г. и му много трудничко да се качва и слиза от джипката.И естествено всичко и работи и е обслужено както си трябва,а между другото е на 280000км. и съм много по доволен от джипки след 2000г. които съм имал.
                  БЛАГОДАРЯ ОТНОВО.
                  Последно редактирано от rois; 14-04-09, 10:24.

Коментар

Сигурно ще спамя темата , ама да уточним снимката на която добре се виждат трите лостчета . Според мен най - късото лостче е за управление на вал за изходяща мощност от ск. кутия или както някой го наричат КОМ . Ако сочиш този лостза ръчен блокаж мисля , че си в грешка/не съм чувал за Pajero с ръчен блокаж /. Този лост го има при редки екземпляри и служи за управление на механична/заводска/ лебедка даже доста добре се виждат указаните със стрелки посоки .Хубаво е да подчертаеш ако пък джипката е с мех. лебедка . Моят екземпляр не е със супер селект раздатка но е с блокаж/за мнението на колеката , че само супер селекта са с блокаж/. Включването е стандартно с бутона до допълнителното гнездо за запалка R/D LOCK.
                    MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Tочно така,но излиза от раздатката,а не от скороснота кутия.

Коментар

Първоначално публикуван от rois Преглед на мнение
                        Tочно така,но излиза от раздатката,а не от скороснота кутия.
                        И последно, има ли блокаж?
                        E = mc2 / Прави си сметката! И умната!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X