Здравейте, от няколко седмици чета този чудесен форум и днес платих едно паджеро 2.8тд .Но се оказа проблем с номера на двигателя - не съответства на английския талон а рамата е същата и рег. номер е ОК . Номер на рама JMA0NV460VJ000220 а монтирания двигател е с номер AM4463 това дали е нормално
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко цифри е номера на двигателя
Свий
X
-
-
До: Колко цифри е номера на двигателя
Здравей колега, чета твоята тема и се замислих сериозно даже токущо проверих V5C талона и номера на рамата ми е почти същия като твоя с малки разлики в последните цифри, но за номер на двигателя аз съм с 4М40CB9221 което мисля че трябва да е нормалното за 2.8ТД. Тук е съвсем безпроблемно да се смени двигател, но си мисля че трябва да се отбележи в талона после. Автомобила предполагам не е регистриран още в БГ? Виж провери да няма интервенции правени по пътя. Много често се случва да умират мотори по пътя и да се слага каквото има подръка. Незнам малко звучи като фантастика ама знам доста случаи с познати. Разпитай продавача....ако е човек ще си каже. Друго не ми идва наум.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pkm Преглед на мнениеЗдравейте, от няколко седмици чета този чудесен форум и днес платих едно паджеро 2.8тд .Но се оказа проблем с номера на двигателя - не съответства на английския талон а рамата е същата и рег. номер е ОК . Номер на рама JMA0NV460VJ000220 а монтирания двигател е с номер AM4463 това дали е нормално
Моето е японско 2.8 ТД, номера на рамата е странен за общоприетото разбиране V*** *** *** 9 цифри, обаче си минава през ASA..
а номера на двигателя ми е подобен на твоя - две букви и 4 цифри.
колата е регистрирана без никакви проблеми
Коментар
-
Днес говорих с собственика на автокъщата и той каза че джипа е докаран с автовоз. Но каза че ще помогне имало начин да се докаже къде и кой е сменил мотора. Най странното е че на местото за номер на двигателя е предвидено място само за толкова символи колкото са сега.т.е. местото е малко.pkm
Коментар
-
Първоначално публикуван от pkm Преглед на мнениеДнес говорих с собственика на автокъщата и той каза че джипа е докаран с автовоз. Но каза че ще помогне имало начин да се докаже къде и кой е сменил мотора. Най странното е че на местото за номер на двигателя е предвидено място само за толкова символи колкото са сега.т.е. местото е малко.
интересното е, че номера на моя е BGXXXX - все едно, че за БГ са го правили...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар