Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера или огледало

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Камера или огледало

Темата произхожда от http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=57705 тука, и ако огледалото на снимката беше с не толкова спесифично закрепване, то вече щеше да е монтирано;

обаче точно това ме спря, и използвайки идеята на FLY_FREE, за което специално му благодаря, докарах развитието до този резултат:

не мога да преценя доколко ще се цапа в кофти време, но си изпълнява предназначението прекрасно и като гледам, въпроса с камерата за задно виждане май вече не стои на дневен ред

имам и още едно чудесно решение с огледала, ама за него малко по-късно - още се експериментира

До: Камера или огледало

Здравей градски,

Много добре изглежда! Интересно ми е дали се вижда достатъно ясно. В Япония по едно време май ги слагаха задължително на големите машини, поради опасност от прегазване на малки дечица.

Аз също съм пред твоята дилема. Може ли да погледна на място? Телефона ми е 0888 248 604.

Благодаря!
    Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

Малко извън темата, ама да споделя. В Бриколажа ми попаднаха крушки 21 Вата с вграден зумер. Слагат се на единия фар за заден ход. Според мен помагат при маневри на задна и хора наоколо.

Коментар

Благодаря за споделеното, Пенчо, ще ги пробвам тези крушки.
        Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

хората са го измисли преди тези лабички,нарича се партроник,и действа без отказно,аз имам и съм много доволен.пробвайте и вие работи.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Като купих Нисана беше облепен с тъмно фолио. Вечер, при дъжд и мъгла видимостта е почти нулева.
            Сега отзад имам камера много добре скрита в дръжката на задната врата. Видимост 100%, дори при пълна тъмнина и на много широк градус. Много малко се цапа и се намалява виждането само при сериозно зацапване. Трябва обаче да имаш монитор. Аз имам ДВД, ГПС, монитор и всичко е 6.
            Това с огледалото е добро и евтино решение, но далеч от това което предлага камерата. Паркирането вече не е проблем.
            Така, че по-скоро финансите са определящ фактор.
            Да не говоря, че при каране отзад всичко става на нищо, а камерата работи.
            Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X