Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пластмаси за паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пластмаси за паджеро 2

Колеги лесно ли се свалят пластмасите по броните и вратите на Пд 2?
    Иска ми се да ги боядисам,но май е най-добре да се свалят.
    хаа и един друг въпрос,с какво по лесно да изчистя алуминиевите джанти оригиналните...пробвах с Бг обезмаслител но мъчна работа,ще пробвам и с Мегило.Колегата ги е свалял и от вътрешната страна с финна шкурка и после лак...но аз не съм пробвал,а и за лицевата страна незнам дали е удачно?

До: Пластмаси за паджеро 2

За сваляне - лесно се свалят, ама не е ясно колко от щипките ще преживеят свалянето и откъде ще намериш нови, за да ги върнеш на място.
    Направи си колата да върви максимално добре, пък дали ще е толкова лъскава, че и докога...
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Хмм кофти искам да ми ги боядисат драскотините...?а ще гледам да потърся щипки,че с рапидки кофти.иначе така или иначе ще свалям помпата за чистачките на фаровете ще видя как е с щипките...незнам от друга кола шипки не стават ли?

Коментар

за да свалиш помпата за фароизмиващото устройство, не се налага сваляне на пластмасите

Коментар

Аз намерих някакво подобие,ис голям зор ги монтирах със преправяне за съжаление не ми остана ни една можех да кача снимка.

Коментар

Колега,кои точно щипки се чупят,тези за вратите ли или на калниците, броните,та да знам,най са ми одраскани ъгловите на броните,както и на едната врата-пластмаса((,но ще ги пръснат по добре свалени нали,хмм и кой знае каква пара ще искат...следователно се търси читав и сносен на цена бояджия)))

Коментар

Първоначално публикуван от miroman Преглед на мнение
              ...следователно се търси читав и сносен на цена бояджия)))
              е точно този бояджия ще ти ги свали, и качи , и ако счупи някоя, няма да е твоя грижа...

аде холан...

еле, ако е предимно читав...

Коментар

Аз свалих също само пласмасите на веждите,трябва да имаш голям късмет да остане здрава щипка особенно ако никога преди това не са сменяни! Успех..

Коментар

Ъглите на броните,са на винтова зглобка(май бяха квадратчета с шпилки на тях),корите на вратите са на щипки,ако се свалят внимателно може и да оцелеят.
                  Принципно,колегата Вени 1,е прав,демонтажа и монтажа е работа на бояджията,но тогава си оставяш и колата .
                  На един приятел,понеже имаше много изпотрошени щипки,залепихме лаисните с лепило за автостъкла.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Ъглите на броните,са на винтова зглобка(май бяха квадратчета с шпилки на тях),корите на вратите са на щипки,ако се свалят внимателно може и да оцелеят.
                    Принципно,колегата Вени 1,е прав,демонтажа и монтажа е работа на бояджията,но тогава си оставяш и колата .
                    На един приятел,понеже имаше много изпотрошени щипки,залепихме лаисните с лепило за автостъкла.
                    Щипките са П-образни захванати с малки видий,а лепенето е с двойно лепещо тиксо поне при мен беше така.

Коментар

На мен за щастие самите пластмаси на калниците са добре но ъгловите на броните са понадрани(

Коментар

Първоначално публикуван от miroman Преглед на мнение
                        На мен за щастие самите пластмаси на калниците са добре но ъгловите на броните са понадрани(
                        Със роговете може да се справи почти всеки майстор,те са захванати с болтове.

Коментар

Първоначално публикуван от тигьр Преглед на мнение
                          Със роговете може да се справи почти всеки майстор,те са захванати с болтове.
                          Зависи...понякога са толкова ръждиви,че всеки опит за развиване завършва с късане на резбата.
                          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X