Изпусна ми семеринга на сектора на Мицубиши 1. Какво да направя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изпусна ми семеринга на сектора на Мицубиши 1. Какво да направя?
Свий
X
-
До: Изпусна ми семеринга на сектора на Мицубиши 1. Какво да направя?
В тази връзка да питам дали някой знае , къде може да се намери ремонтен комплект уплатнения за секторна кутия Pajero 2 ? Pajero 1 и Pajero 2 са различни ако не съм в грешка . Заради теча започнах да доливам българско хидр . масло и завиването стана гадост особено в по студени утрини , после си пооправя ама дразни .MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.
Коментар
-
Първоначално публикуван от niki8531 Преглед на мнениеКОлегата има предвид кормилната секторна кутия.А зада изпусне имаш проблем не само със семерингата а виж и оста.Здрав сектор струва 200 лева така че си прецени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеАз си признавам, че не знам какво е "сектора"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеС никого до сега не съм си позволил да се подигравам! Наистина не знаех, че на кормилната кутия и се казва и сектор...
Коментар
-
не ти препоръчвам да купуваш от оригинален вносител на части за колата ти,едно че някой неща/лагери,семерини/ струват двойно тройно по скъпи,друго че чакаш няколко дена за дотавка,сваляш кутията вадиш дефектиралия елемент и отиваш в СКФ или подобен магазин и проблема ти се решава веднага,на ниска цена.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеРазмерът е 32*42*6.
Инструкция за работа ТУК (на руски обаче)
Оказва се че семерингите са два и понякога смяната само на единия не върши работа.MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеРазмерът е 32*42*6.
Инструкция за работа ТУК (на руски обаче)
Оказва се че семерингите са два и понякога смяната само на единия не върши работа.
Коментар
-
Размера на въпросния семеринг за Паджеро 2 е 35*47*7
Обаче, доколкото знам, семеринга предпазва само от прах и кал и ако е протекъл то причината е в "О" - пръстените на оста над семеринга.Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар