Huko, дето си прави тойотата при вас има такова. Няма големи разлики от тройката, каквото е пък мойто. А то се знае 100 000 - само масло. На 104 000 и накладки.
Като го вкараш в кальоча, на автоматичен режим по добре се измъква, отколкото ако се правиш на майстор. Сглобява се в Япония, за разлика от пинин-спорт, които се сглобява в Испания или Турция.
А за Пинин Спорт адаша Skrapeheap, хич не е доволен.
Да ти кажа откровенно, кеф ще ми стане ако твоя човек се путкьосва още две седмици, да го фанат новите цени и да го дерат двойно.
Къде ги намираш такивИ сливи - не знам ?
Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))
В града е супер, много добър радиус в завой, добра видимост с камера при маневриране назад, правят ти път навсякъде, назад се качих до средата на капака на една вектричка , имам две деруги на пластмасата отзад. Вектрата...
Офф- роуд - нямам представа, защото за такива цели ползвам друга кола, на макадам и дълбок сняг се справя фантастично, има хил дисенд на първа бавна, и пълен блокаж на заден диф. За възможностите му след подготовка - погледни австралийските форуми, там има мноооооого инфо.
Магистрала - правил съм му 182 в час по GPS в Германия, на фултайм и можеше още.
Икономичност - градско 12-14, извънградско 9-11
Изключително комфорта возия, дизайна на интериора е много "европейски".
Динамиката не е кой знае какво, но с едно модулче на steinbauer става прекрасна.
Има огромен шибендах, прекрасен трети ред седалки, а музиката... кърти мивки. Спирачките отпред са 17 инчови, 4 бутални и спирането е като на лека кола.
Ако ходите на тестдрайв - пиши ми на лични и ще ти кажа кой ще ви обърне достатъчно внимание
Коментар