Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мицубиши Пажеро 4, критики

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мицубиши Пажеро 4, критики

Дизел 3,2 литра, автоматична СК, всички екстри.
    Кажете нещо лошо/хубаво.

До: Мицубиши Пажеро 4, критики

Коя година е това? Един приятел има 2003.

Коментар

2003 e старото. Новото е от миналата година някъде.

Коментар

Huko, дето си прави тойотата при вас има такова. Няма големи разлики от тройката, каквото е пък мойто. А то се знае 100 000 - само масло. На 104 000 и накладки.

Като го вкараш в кальоча, на автоматичен режим по добре се измъква, отколкото ако се правиш на майстор. Сглобява се в Япония, за разлика от пинин-спорт, които се сглобява в Испания или Турция.
        А за Пинин Спорт адаша Skrapeheap, хич не е доволен.

Да ти кажа откровенно, кеф ще ми стане ако твоя човек се путкьосва още две седмици, да го фанат новите цени и да го дерат двойно.
        Къде ги намираш такивИ сливи - не знам ?
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Това го писах в една друга тема, слагам го и тук:

В града е супер, много добър радиус в завой, добра видимост с камера при маневриране назад, правят ти път навсякъде, назад се качих до средата на капака на една вектричка , имам две деруги на пластмасата отзад. Вектрата...

Офф- роуд - нямам представа, защото за такива цели ползвам друга кола, на макадам и дълбок сняг се справя фантастично, има хил дисенд на първа бавна, и пълен блокаж на заден диф. За възможностите му след подготовка - погледни австралийските форуми, там има мноооооого инфо.

Магистрала - правил съм му 182 в час по GPS в Германия, на фултайм и можеше още.

Икономичност - градско 12-14, извънградско 9-11

Изключително комфорта возия, дизайна на интериора е много "европейски".

Динамиката не е кой знае какво, но с едно модулче на steinbauer става прекрасна.

Има огромен шибендах, прекрасен трети ред седалки, а музиката... кърти мивки. Спирачките отпред са 17 инчови, 4 бутални и спирането е като на лека кола.

Ако ходите на тестдрайв - пиши ми на лични и ще ти кажа кой ще ви обърне достатъчно внимание
          Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X