Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Test drive на новото Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Test drive на новото Pajero

Ходих в събота на тестовото каране и останах без думи. Първо карах L200, защото ми е нещо като мечта, но след това покарах и новото pajero и останах просто без думи... Беше направено точно за моя задник Има си всичко. Карането на такава машина наистина е душевен оргазъм. Ето и една снимка на чисто новото pajero до моето
    Прикачени файлове
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

До: Test drive на новото Pajero

Разкажи повече де Екстри работи как е на каране. Много си пестелив
    "Рано или късно всеки си купува Паджеро с десен волан.." :D:D

Коментар

сутринта по радиото чух реклама ,който си купи паджеро до края на месеца от БС му дават подарък митцубиши колт.сега е момента.
      емил златков
      паджеро 2.5тд
      ве стром 650

Коментар

Значи кефа е огромен. Джипката която карах е с двигател 3.2 DI-D турбо дизел с интеркулер. За съжаление автоматик, но това не е минус а по - скоро е индивидуална преценка. Имаше нещо което забелязах още в самото начало и не ми хареса. При моето паджеро предните 2 колела мигат на таблото въпреки, че системата работи нормално и видях същото нещо на чисто новото паджеро. Явно това все още е слаба точка. Иначе конфорта е просто уникален... Сядаш в него и забравяш всичките си проблеми. Като го паркирах до моето изглеждаше като 3 пъти по - големия му брат Като го подкарах по цариградско не се притеснявах за себе си, а за околните. Скоростната кутия няма спортен режим, но забелязах, че има "kick down" В момента в който натиснах газта до край сякаш се подготви за шут и след това се изтреля. Естествено не си представяйте че е излетял, защото това животно тежи няколко тона, но в сравнение с L200 2.5 DI-D 137 к.с., който карах преди това е доста по - пъргав. Също така влязах на паркинга на Метро, навих волана пълен десен и дадох газ до край. Определено е в пъти по - стабилен от Pajero 2. Като екстри не отстъпва със нищо на по - луксозните джипки. Има "тъч" екран, подгряшане на седалките, кожа, dvd, паркинг навигация и т.н. Ако ви интересуват повече неща и аз съм ги забелязъл питайте.
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

А с новата промоция направо не е за испускане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X