Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фароизмиващо устройство - ремонт и снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фароизмиващо устройство - ремонт и снимки

браво колега моето преди три месеца работеше, но сега чувам само релето как прищраква и не пръска вода. явно и аз имам същия проблем и мисла като остана малко по свободен и аз да го поправя. предварително ти благодаря за изчерпателната тема.
    Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков

Коментар

А къде и кои е? Изобщо има ли снимки на капаците някой колега да пусне за да видя кое за какво е и колко ампера защото има доста празни гнезда с кабели. Паджеро 2, 3.0 150 коня

Коментар

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
        Лично мнение:но на 90% от паджеро не им работи тази помпа.
        Може би и повече. При мен се скапа 2 месеца след покупката. И още не бачка - все не остава време да я сваля.
        ... Пък като се замисля - колко ли ги позлваме тези пръскалки. Поне при мен не е било нещо супер фатално ...
        Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
        Бахти, как се изказах...

Коментар

колеги ако на някой му трябва такова у-во да пише на лични, че моето е в перфектно здраве , но не ми се върза в концепцията за джипката
          Михаил Войнов 0988814423

Коментар

днес разглобих фароизмиващато всичко бе в ръжда, разглобих го почистих го от ръжда и други боклуци но пак не работи. в началото биметалната пластина не даваше признаци на работа, но в последствие заработи. като дам на фарове релето цъка, но турбинката не се върти. от къде може да е проблема?
            Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков

Коментар

Първоначално публикуван от martin_gr Преглед на мнение
              днес разглобих фароизмиващато всичко бе в ръжда, разглобих го почистих го от ръжда и други боклуци но пак не работи. в началото биметалната пластина не даваше признаци на работа, но в последствие заработи. като дам на фарове релето цъка, но турбинката не се върти. от къде може да е проблема?
              От биметалната пластинка в електромоторчето (дето е при четкодържателите). А иначе пишеш, че работи. Как я пробва? Между другото първо пробвай с директен ток на куплунга на помпата.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                От биметалната пластинка в електромоторчето (дето е при четкодържателите). А иначе пишеш, че работи. Как я пробва? Между другото първо пробвай с директен ток на куплунга на помпата.
                пробвах яс мултицет в началото не даваше връзка, но впоследствие я доближих и започна даконтактува. предполагам че като загрее трябва да изключва, аконе бъркам нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X