Имам Паджеро 2.5 TDI от седем години.Купен е от приятел и не съм обръщал сериозно внимание на годината на производство.По талон пише ,че първата регистрация е на 23.12.1994 година.Днес от любопитство сравних номера по талона с учебника ,който имам.Номера ми е JMB0NV240SJ60****. Буквата S в номера е в осма група на идентификацията и означава година на производството. Буква S съгласно написаното съответства на 1995 година на производство.Произведените през 1994 година са обозначени с буквата R. Какво Ви е мнението за годината на производство?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КОЯ ГОДИНА Е ПРОИЗВЕДЕН
Свий
X
-
До: КОЯ ГОДИНА Е ПРОИЗВЕДЕН
Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнениеНещо е грешен номера на рамата май... провери пак.
При Мицубиши буквата не определя еднозначно годината - има разлика +- 1 година.
Коментар
-
До: КОЯ ГОДИНА Е ПРОИЗВЕДЕН
Така е, според сервизното ръководство S е 1995, но въпреки това не е сигурно. Принципно е стандарт 10тата цифра на рамата да е годината, но при Мицубиши не е точно така - участва и някоя от другите и се получават разминавания +- 1 година. Това е нещо което съм забелязъл от декодирането на няколко стотин номера
Универсалните декодери не вършат добра работа. Трябва да е специфичният за Мицубиши - CAPS /вече ASA/ или сайт на негова база. А там даваше че номера ти не е валиден. /А вече е и изтрит от модератор/
Погледни тази тема
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20839Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар