Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОЯ ГОДИНА Е ПРОИЗВЕДЕН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КОЯ ГОДИНА Е ПРОИЗВЕДЕН

Имам Паджеро 2.5 TDI от седем години.Купен е от приятел и не съм обръщал сериозно внимание на годината на производство.По талон пише ,че първата регистрация е на 23.12.1994 година.Днес от любопитство сравних номера по талона с учебника ,който имам.Номера ми е JMB0NV240SJ60****. Буквата S в номера е в осма група на идентификацията и означава година на производството. Буква S съгласно написаното съответства на 1995 година на производство.Произведените през 1994 година са обозначени с буквата R. Какво Ви е мнението за годината на производство?
    Последно редактирано от Goblin; 05-03-09, 23:52.

До: КОЯ ГОДИНА Е ПРОИЗВЕДЕН

на коланите има едни етикетчета - там пише точно годината на производство, та даже и месеца

Коментар

Това ще го проверя веднага но дали е меродавно.Все пак коланите се сменят,а шасито има индикация за 1995 година.

Коментар

95година е,влезни в тоя линк(http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivi...ode=Decode&VIN) и сам провери кото вкараш вин номера(номера на рамата).
        Последно редактирано от ivo_KLR; 05-03-09, 15:42.

Коментар

Нещо е грешен номера на рамата май... провери пак.
          При Мицубиши буквата не определя еднозначно годината - има разлика +- 1 година.
          Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
            Нещо е грешен номера на рамата май... провери пак.
            При Мицубиши буквата не определя еднозначно годината - има разлика +- 1 година.
            Номера който соча е точен.Колегата ivo_KRL посочи един линк,който също дешифрира подробно номера вкл. годината на производството 1995.И в учебника,който имам и в линка не се допуска приблизително определяне на годината на производство.Но за първи път поне аз виждам кола при която талона да я сочи като по стара с една година от официалната информация за марката.Ако не ти представлява трудност дай повече инфо защо има неточност при Мицубиши при определяне на годината.

Коментар

Така е, според сервизното ръководство S е 1995, но въпреки това не е сигурно. Принципно е стандарт 10тата цифра на рамата да е годината, но при Мицубиши не е точно така - участва и някоя от другите и се получават разминавания +- 1 година. Това е нещо което съм забелязъл от декодирането на няколко стотин номера

Универсалните декодери не вършат добра работа. Трябва да е специфичният за Мицубиши - CAPS /вече ASA/ или сайт на негова база. А там даваше че номера ти не е валиден. /А вече е и изтрит от модератор/

Погледни тази тема
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20839
              Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X