Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въздушен филтър за Pajero 2.8 TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въздушен филтър за Pajero 2.8 TDI

Искам да питам знаещите дали въздушния филтър на Mitsubishi Pajero 2.8 TDI е предвиден някак си да се "обръща" или не.Гледам,че половината от него,под пласмасовата част си е напълно чиста,та предположих,че е предвидено нещо със смяна на капачките.Или греша !?!
    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

До: Въздушен филтър за Pajero 2.8 TDI

По-скоро е предвиден да се смен, 20тина лева е нов.

Коментар

Да,толкова е-нищо работа, и да се смени е повече от лесно.Но ми стана любопитно като го видях.Така конструиран работи-чисти-половината филтър,а другата половина си е чисто нова.Не може японеца да не е предвидил нещо...Ще питам някой майстор..

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
        Да,толкова е-нищо работа, и да се смени е повече от лесно.Но ми стана любопитно като го видях.Така конструиран работи-чисти-половината филтър,а другата половина си е чисто нова.Не може японеца да не е предвидил нещо...Ще питам някой майстор..
        айде сега ще откриваме Америка нормално е да се замърсява повече откъм тази част където е всмукателя. елементарна "динамика на флуиди"

има филтри,които се перат и се ползват многократно ,но това е друга тема!
        TЛК 80-4.2ТД
        ТЛК 73-2.4ТД
        ...................

Коментар

Veilside,виждал ли си филтъра или си говориш по принцип.Попитах някой ,ако знае "да" или "не".Не,че няма да сложа нов,обаче...както и да е.Колумб,ако беше българин-никога нямаше да открие Америка....Заключете,моля,темата.!

Коментар

Нормално е под пластмасата да е чисто на външен вид,и от там минава въздух,но индиректно,т.е.между пластмасовия кожух и гънките на хартията.

Коментар

И аз ,може би неправилно обясних-да бях го снимал.Значи самият филтър,половината от него,влиза в една пласмаса,и вече цялото това нещо влиза в кожуха.И според мен ,тази задната част,не контактува с въздуха,защото наистина изглежда чисто нова.Въпроса ми беше от чисто лаишко любопитство.Но не си струва да разсъждаваме за 20 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                И аз ,може би неправилно обясних-да бях го снимал.Значи самият филтър,половината от него,влиза в една пласмаса,и вече цялото това нещо влиза в кожуха.И според мен ,тази задната част,не контактува с въздуха,защото наистина изглежда чисто нова.Въпроса ми беше от чисто лаишко любопитство.Но не си струва да разсъждаваме за 20 лв.
                според теб,ако не съм виждал ,дали ще коментирам......?
                пластмасата е дифузьор и спомага са по-добро преминаване на въздушния поток!
                пускаш теми с въпрос,а после "дай да ги заключваме"

....и замисли се, защо не получаваш повече отговори на въпроса си....?
                TЛК 80-4.2ТД
                ТЛК 73-2.4ТД
                ...................

Коментар

Не знам защо няма отговори,но като няма по-добре да се заключи,отколкото да спорим за нищо-въпроса ми не е толкоз съществен...Мерси за отговорите все пак..
                  Последно редактирано от huko; 06-03-09, 12:54.

Коментар

Заключването не е проблем, но за да има смисъл от темата въобще - можете да качите снимки.
                    Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X