Искам да питам знаещите дали въздушния филтър на Mitsubishi Pajero 2.8 TDI е предвиден някак си да се "обръща" или не.Гледам,че половината от него,под пласмасовата част си е напълно чиста,та предположих,че е предвидено нещо със смяна на капачките.Или греша !?!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въздушен филтър за Pajero 2.8 TDI
Свий
X
-
До: Въздушен филтър за Pajero 2.8 TDI
Да,толкова е-нищо работа, и да се смени е повече от лесно.Но ми стана любопитно като го видях.Така конструиран работи-чисти-половината филтър,а другата половина си е чисто нова.Не може японеца да не е предвидил нещо...Ще питам някой майстор..[SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|
Коментар
-
Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнениеДа,толкова е-нищо работа, и да се смени е повече от лесно.Но ми стана любопитно като го видях.Така конструиран работи-чисти-половината филтър,а другата половина си е чисто нова.Не може японеца да не е предвидил нещо...Ще питам някой майстор..нормално е да се замърсява повече откъм тази част където е всмукателя. елементарна "динамика на флуиди"
има филтри,които се перат и се ползват многократно ,но това е друга тема!TЛК 80-4.2ТД
ТЛК 73-2.4ТД
...................
Коментар
-
Veilside,виждал ли си филтъра или си говориш по принцип.Попитах някой ,ако знае "да" или "не".Не,че няма да сложа нов,обаче...както и да е.Колумб,ако беше българин-никога нямаше да открие Америка....Заключете,моля,темата.![SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Коментар
-
И аз ,може би неправилно обясних-да бях го снимал.Значи самият филтър,половината от него,влиза в една пласмаса,и вече цялото това нещо влиза в кожуха.И според мен ,тази задната част,не контактува с въздуха,защото наистина изглежда чисто нова.Въпроса ми беше от чисто лаишко любопитство.Но не си струва да разсъждаваме за 20 лв.[SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Коментар
-
Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнениеИ аз ,може би неправилно обясних-да бях го снимал.Значи самият филтър,половината от него,влиза в една пласмаса,и вече цялото това нещо влиза в кожуха.И според мен ,тази задната част,не контактува с въздуха,защото наистина изглежда чисто нова.Въпроса ми беше от чисто лаишко любопитство.Но не си струва да разсъждаваме за 20 лв.
пластмасата е дифузьор и спомага са по-добро преминаване на въздушния поток!
пускаш теми с въпрос,а после "дай да ги заключваме"
....и замисли се, защо не получаваш повече отговори на въпроса си....?TЛК 80-4.2ТД
ТЛК 73-2.4ТД
...................
Коментар
-
Не знам защо няма отговори,но като няма по-добре да се заключи,отколкото да спорим за нищо-въпроса ми не е толкоз съществен...Мерси за отговорите все пак..Последно редактирано от huko; 06-03-09, 12:54.[SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар