Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Максимална скорост, без вреда, за 2,8 тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: максимална скорост , без вреда , за 2,8 тди

Първоначално публикуван от pe6o_ Преглед на мнение
    какво точно имаш в предвид, нали всички гуми въртят без нищо да остава пасивно , демек е наи малка вероятноста за затъване след като другото не е помогнало това е последен варянт /ако греша нещо споделяите
    Имам предвид, че в определени ситуации именно това, че се въртят всички гуми (особено ако са по-агресивни) може бързо да промени посоката ти на движение и вместо напред да тръгнеш надолу.
    Т.е., неумелото използване на блокажа няма да доведе до "самоизтегляне", а до самозакопаване.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Здрасти,имам късо паджеро 2.8тд ръчни скорости супер селект и с 3000 оборота на 5 скорост е с 145км.карал съм и дълги но там скороста е по малка с същите обороти заради предавателното число на кутията и дифовете.
      тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Първоначално публикуван от mushko1 Преглед на мнение
        Здрасти,имам късо паджеро 2.8тд ръчни скорости супер селект и с 3000 оборота на 5 скорост е с 145км.карал съм и дълги но там скороста е по малка с същите обороти заради предавателното число на кутията и дифовете.
        а с автоматик ако е , а не с ръчни (както каза колегата паджеровод)
        ------------------------------------------------------------------------ ifchon
        значи предния мост е без блокаж / а може ли някак да се направи да е със

Коментар

мой приятел си купи не отдавна шогун 2.8 дълга база 1998.
          за нова година си го закара от Англия в Бг и ми се кълне че без проблем поддържал 180км/ч по магистралата??? Аз като приятел се правя че му вярвам,ама малко ме съмнява,особенно като чета тук постовете
          TЛК 80-4.2ТД
          ТЛК 73-2.4ТД
          ...................

Коментар

На 180 км. отива стрелката на километража, не е проблем дори и натоварено, но смятам, че не е редно да ги поддържа !
            0876 79 25 21

Коментар

добре , скороста е супер,а може ли да очаквам градско 10-16 на 100км при 50-80 км . в час

мога ли да ви помоля за някои линк , към тема , за селекта и блокажите на това паджеро , да прочета и в тази част как се държи

благодаря ви

Коментар

Отгоре има няколко закачени теми.
                А от въпроса ти нищо не се разбира
                Фабрично не съм чул да има джип с повече блокажи (сигурно сега ще изкочи някой тойоткаджия де )

Коментар

[quote=pe6o_;658668]добре , скороста е супер,а може ли да очаквам градско 10-16 на 100км при 50-80 км .

Можеш да очакваш всичко от Паджеро, дори и 13/100 градско в София, ако не те гони комплекс на светофара /в час пик/, но може и 25/100 .
                  0876 79 25 21

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X