Въпроса ми е паразитният хебел може ли да се от ремонтира? Има ли някакви втулки или лагерчета .Или нов.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паразитен хебел на Паджеро 2 2.8
Свий
X
-
До: паразитен хебел на паджеро 2 2.8
Aз постъпвам все малко изчанчено.С паразитния хебел някога постъпих така - той имаше голям луфт, разглобих го и видях, че е с пластмасови втулки, които освен че са износени, са вдлъбнали и оста на хебела. Качих го на струг и я изгладих. После по този размер направих нови втулки от бронз със спирален канал за смазване. Сложих гресьорка на корпуса на хебела. Сглобих го, монтирах го на мястото му, гресирах го... и забравих за него!
Коментар
-
Точно това направих и аз с моя. Като видях новите какво представляват.....
Не се занимавайте с глупости, сваляйте хебела и ходете при добър стругар.Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеAз постъпвам все малко изчанчено.С паразитния хебел някога постъпих така - той имаше голям луфт, разглобих го и видях, че е с пластмасови втулки, които освен че са износени, са вдлъбнали и оста на хебела. Качих го на струг и я изгладих. После по този размер направих нови втулки от бронз със спирален канал за смазване. Сложих гресьорка на корпуса на хебела. Сглобих го, монтирах го на мястото му, гресирах го... и забравих за него!
0887632135-Краси
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеКачих го на струг и я изгладих. После по този размер направих нови втулки от бронз със спирален канал за смазване. Сложих гресьорка на корпуса на хебела. Сглобих го, монтирах го на мястото му, гресирах го... и забравих за него!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеAз постъпвам все малко изчанчено.С паразитния хебел някога постъпих така - той имаше голям луфт, разглобих го и видях, че е с пластмасови втулки, които освен че са износени, са вдлъбнали и оста на хебела. Качих го на струг и я изгладих. После по този размер направих нови втулки от бронз със спирален канал за смазване. Сложих гресьорка на корпуса на хебела. Сглобих го, монтирах го на мястото му, гресирах го... и забравих за него!
Първоначално публикуван от krasi0573 Преглед на мнениеСъщото направих и аз ,само че с полиамидни втулки.Последно редактирано от CarTest™; 10-09-09, 16:10.Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
0895445845
Коментар
-
До: Паразитен хебел на Паджеро 2 2.8
Първоначално публикуван от bob66 Преглед на мнениеМоже ли малко инфо какъв бронз използвате- стругаря ми изброи поне 3 вида( графитен и т.н.)..
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар