Здравейте всички,Имам проблем-намерих L 200 98год.2.5тди има удар който не е толкова фрапиращ но проблема е че нещо щрака не е двигател друго е,нещо по окачване или мостове.Иначе включва и двата моста и работи нормално,но като тръгнеш леко без значение дали завиваш или не и дали си включил двата моста или само задния щрака като каре само че по силно се чува.Щракането е придружено и с вибрация на самото купе се усеща или поне такава илюзия създава.Видимо нищо няма,Дайте съвет,Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за L200 98год. Щракане
Свий
X
-
До: Помощ за L200 98год.Щракане
Започваш от карета по задния кардан, опашката, която влиза в раздатката, след това заден диф... И така.
Вдигаш на подемник например и имитираш натоварване на задния мост с ръчната. L200 е работно магаре все пак и понеже се кара предимно на заден мост нещо там е изтрещяло.
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЗапочваш от карета по задния кардан, опашката, която влиза в раздатката, след това заден диф... И така.
Вдигаш на подемник например и имитираш натоварване на задния мост с ръчната. L200 е работно магаре все пак и понеже се кара предимно на заден мост нещо там е изтрещяло.
Коментар
-
Нашето L200 е същото и като забоксува в снега и се чува щракане, което според баща ми идва от хъбовете. Аз не разбирам и да попитам тук нормално ли е това щракане и от къде идва.KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар