Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със спирачна помпа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Одеве в движение преди кръстовище натискам спирачките и те изпускат! Добре че нямаше коли (: Завъртях се леко...

За 10 мин цялата течност изтече, но не мога да разбера откъде... не е горе от казанчето, защото якото омазняване е под калника на лявата гума! По принцип редовно си доливах спирачна течност.... явно някъде се бъгна в системата...

с моя късмет сигурно няма да е нещо елементарно, еми и аз помпа ще търся като колегата (: така че приемам съвети откъде кво що ((:
    Последно редактирано от Паджеровод; 05-02-10, 17:39.

Коментар

До: Проблем със спирачна помпа

Не ти е до късмета, а до годините на машината.
      Щом белята е под калника, най-вероятно е спукан маркуч...

Коментар

Re: Проблем със спирачна помпа

маркуч беве верно, бързо се оправихме... ше видим тия самозванци дали са догледали всичко (: винаги след като съм ползвал автосервизни услуги ме гложди съмнение отвътре...

Коментар

До: Re: Проблем със спирачна помпа

Първоначално публикуван от dreado Преглед на мнение
          маркуч беве верно, бързо се оправихме... ше видим тия самозванци дали са догледали всичко (: винаги след като съм ползвал автосервизни услуги ме гложди съмнение отвътре...
          Затова:или сам преглеждаш всичко,или,ако не му разбираш много много,си намираш някой доверен сервиз.Май няма друг вариянт.

Коментар

От: Проблем със спирачна помпа

Някой може ли да ми каже каква е разликата в помпите ? Такава за АБС и за без .

Коментар

Вероятно няма разлика ,когато ABS модула е в отделно тяло.
              Когато изпълнението е в общо тяло е друг "филм".

Коментар

На външен вид ми изглеждат еднакви , но по номера ги водят със или без абс.

Коментар

Има автомобили без АБС които са с 4 изхода на помпата и такива които са с АБС с 2, но това е очевадно-едва ли това е разликата.
                  "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

При мен помпата е с два изхода , като на втория е с разклонител за 2 тръбички . Но явно ще има значение в големината на буталцето вътре в помпата , затова питах някой дали знае повече .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X