Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Mitsubishi Pajero sport 2.5 TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Mitsubishi Pajero sport 2.5 TDI

Колеги дайте мнение и впечатления за Mitsubishi Pajero sport 2.5 TDI
    SUZUKI SAMURAI
    http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

До: Мнение за Mitsubishi Pajero sport 2.5 TDI

Ако беше дошъл на старозагорската среща щях да ти говоря колкото си искаш , пък и да го опиташ.
    Аз лично го имам от 3 год. Подходящ е за каране в равнината. Не се плаши от калта. Нищо не съм му сменял, само е капризен откъм подгревателни свещи. Два пъти ги сменям. Иначе си караш без да бараш.
    Харчи по 11 с климатик и без да го гасиш за щяло и нещяло.
    Интересното е , че като дърпам платформа с лодка - 7 м. ми дава същия разход.
    Най- добре се чувства при скорост от 100-110 км.
    Сега как да позная какво точно те интересува?!
    [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Предлагат ми едно такова за 23 хил.лв. на 3 години и се чудя дали да не се метна
      SUZUKI SAMURAI
      http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

Не съм карал такова, нито такъв двигател. Погледнах му данните: 114 к.с. с тегло около 1900 кг. Помисли дали този двигател е за това купе. Предполагам би се държал прекрасно при тегло с 900 кг по-малко, но тук май ще е мъка.
        Георги Гатев

Коментар

Истината е ,че на дизелите и годинките им влиаят,и ......кончетата им бягат.Защо не се насочиш към бензиновия вариант на Паджеро Спорт с газовоМисля ,че е препорачително.........всеки си знае.
          [FONT=Comic Sans MS]
          [/FONT]

Коментар

Да-вярно е че бензиновият спорт е рядък снаряд-возил съм се и е невероятен.2.5 обаче също не е лош-не е супер динамичен,но усещането е като в лодка-плавно,меко возене,без да е спънат кон,но и без да предразполага към "спорт"....ебе готин е.Ако обаче двигателя е юркан си купуваш просто едно добре изглеждащо купе и почваш да наливаш в него.
            08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
              Не съм карал такова, нито такъв двигател. Погледнах му данните: 114 к.с. с тегло около 1900 кг. Помисли дали този двигател е за това купе. Предполагам би се държал прекрасно при тегло с 900 кг по-малко, но тук май ще е мъка.
              Гледай му въртящия момент, не мощността.

...още повече че тая мощност може да се вдигне, понякога с доста - примерно около 140-150 кончета.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Гледай му въртящия момент, не мощността.

...още повече че тая мощност може да се вдигне, понякога с доста - примерно около 140-150 кончета.
                Съмнява ме дали главата ще издържи, те и без това са си проблемни...
                Don't hunt IF you can't kill
                първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
                  Съмнява ме дали главата ще издържи, те и без това са си проблемни...
                  Е, за това не знам. В смисъл, не познавам конкретния двигател. Но 115 коня ми се струват малко за тая кубатура и TDI. Поне с 10-ина може да се вдигне, без никакви последствия. Само е желателно да се направи една профилактика на охл. система. На TDI двигатели по принцип се правят едни от най-успешните чип тунинги въобще. Всеки чипар ще ви го каже.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не съм в течение с чип-тунинга. Но при положение, че този двигател започва от 86 к.с. при първите му версии, ми се струва прекалено оптимистично да стигне до 150...

Коментар

Паджеро Спорт със супер селект ли е или има разновидности според класа на оборудване GLX/GLS?
                      И един малко тривиален въпрос - Паджеро спорт или Патрол GR 3.0 Di?

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Е, за това не знам. В смисъл, не познавам конкретния двигател. Но 115 коня ми се струват малко за тая кубатура и TDI. Поне с 10-ина може да се вдигне, без никакви последствия. Само е желателно да се направи една профилактика на охл. система. На TDI двигатели по принцип се правят едни от най-успешните чип тунинги въобще. Всеки чипар ще ви го каже.
                        Нищо ТДИ-ско няма в тоя мотор.Да не говорим че това си е запазен символ на WV.
                        Най-обикновен предкамерен дизел, може да се вдигне мощността с повишаване налягането на турбото и допълнително подаване на нафта, ама тогава се съмнявам че главата ще издържи топлинно
                        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                        Суперскан България www.decbg.com
                        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Паджеро Спорт със супер селект ли е или има разновидности според класа на оборудване GLX/GLS?
                          Има ли база за сравнениеGR
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                            Има ли база за сравнениеGR
                            И аз тъй мисля , ама рекох да питам по-опитните. Супер селекта дето ме мами...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              Има и PT и SS.

Нямам лично мнение, не съм карал нито Спорт, нито GR

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X