Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов член в отбора с въпросче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов член в отбора с въпросче

от шест месеца имам паджеро 2.5 тди няма да се оплаквам през какво минах ама за сега ми останаха два проблема
    1. левия ми мигач отказва много често проверявах крушки кабелчета и до никаде и алармата ми отказа и си мисля че може да е от това
    2. днес се залавям да махам таблото защото половината ми лампички не светят вапроса ми е как да го сваля все пак сам жена и ще ми трябва малко повече помощ

До: нов член в отбора с вапросче

добре дошла мадам!
    Дано само това да са ти проблемите и да нямаш други за в бъдеще,не бързай да сваляш таблото особено сега в студа,като се затопли съм сигурен,че ще има квалифицирани колеги който с радост биха се отзовали,една дама не би требело да си съсипва ръцете си мисля с несвойствени задачи,по-добре да се пазят за кухнята например))
    няма да е зле да се уточни и от къде си,пак си мисля,че доста хора биха се отзовали

Коментар

Прав е колегата,най-добре е ,ако не е на умиране работата, някой да ти съдейства, че ако знаеш,какво е под таблото ,не че съм отварял Паджеро,ама те всички си приличат по неудобното място и къси кабели. Не е лошо да пишеш къде си.

Коментар

Добре дошла в клуба!
        По прнцип това с мигача е проблем по пътя но не и извън него
        Майтапче. Щом имаш проблем и с алармата започни с нея, този който се справи с нея ще може да се оправи и с крушките по таблотоУСПЕХ.
        Радвам се като видя цветя в калта, значи пролета е дошла
        896635544

Коментар

Първоначално публикуван от mitshobishi6 Преглед на мнение
          от шест месеца имам паджеро 2.5 тди няма да се оплаквам през какво минах ама за сега ми останаха два проблема
          1. левия ми мигач отказва много често проверявах крушки кабелчета и до никаде и алармата ми отказа и си мисля че може да е от това
          2. днес се залавям да махам таблото защото половината ми лампички не светят вапроса ми е как да го сваля все пак сам жена и ще ми трябва малко повече помощ
          Добре дошла... ъъ... не мога да ти прочета ника.
          1. Ако е станала едновременно белята с алармата и мигачите, по-добре се обърни към тези, които са монтирали алармата. Ако не ги знаеш, намери мястото, където се свързват изводите за сигнализация от алармата към мигачите(обикновено под кормилната колона), Може да има лоша връзка, изгорял диод(понякога се слагат външно).... става дълго за обясняване.
          2. Кажи модела на Паджерото - 1; 2 ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X