Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся допълнителни седалки за регистрация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся допълнителни седалки за регистрация

Здравейте колеги,

До няколко дни трябва да ми пристигне камиончето от Германия(Монтеро/Паджеро 3000-дълго),обаче и немците са педали-в обявата пишеше,че е 7-местен,на място се оказа,че Монтеро въобще нямат трети ред седалки като опция...Та: може ли някой да ми услужи с две седалки за един ден докато мина регистрацията?И въобще от някъде дали не мога да си купя-не съм сигурен,че ми трябват,но пък не знам-нещо ме блазни като опция...
    08седемшест5едно513четири

До: Търся допълнителни седалки за регистрация

Охоо... и не си се похвалил Относно седалката, дали няма да стане от Терано 2 ???
    Поздрави!
    Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
    Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

нямаш проблеми,свалени са в мазето,меташ ги отзад и си готов,може и да не ги монтираш,достатъчно е да ги видят...като ти дойдат ми се обади!

Коментар

Ако минаваш технотест им набиват номера и драскат по табелките на коланите, внимавай за това. Аз имам и седалки, но са от ТЛК 90, с такива номера са и са в пловдивско.
        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от vasss Преглед на мнение
          нямаш проблеми,свалени са в мазето,меташ ги отзад и си готов,може и да не ги монтираш,достатъчно е да ги видят...като ти дойдат ми се обади!
          Колега,благодаря много!Ще се възползвам от офертата ти,щом не е нахално.Очаквам до петък монтерото да пристигне и си мисля,че след като му сменят всичките чорби и ремъци да го водя до КАТ.Та евентуално към средата на другата седмица ще ти звънна.

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
            Ако минаваш технотест им набиват номера и драскат по табелките на коланите, внимавай за това. Аз имам и седалки, но са от ТЛК 90, с такива номера са и са в пловдивско.
            Наско,нямам технотест-немска е колата,ще видя дали със седалките на колегата дали няма да свърша работа.Благодаря ти за предложението,все пак!

Коментар

ще свършат 1000%,мене ме и мързеше да ги слагам и както ти казвам само ги бех метнал отзад...
              0888 640-684 Васко,когато си готов се обади

Коментар

Първоначално публикуван от vasss Преглед на мнение
                ще свършат 1000%,мене ме и мързеше да ги слагам и както ти казвам само ги бех метнал отзад...
                0888 640-684 Васко,когато си готов се обади
                Тоест само си ги отворил и си ги сложил в багажника без да ги захващаш за купето-така ли?Ако е така тъкмо няма да се занимавам с ТНТМ...ееех кеф...

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                  Здравейте колеги,

До няколко дни трябва да ми пристигне камиончето от Германия(Монтеро/Паджеро 3000-дълго),обаче и немците са педали-в обявата пишеше,че е 7-местен,на място се оказа,че Монтеро въобще нямат трети ред седалки като опция...Та: може ли някой да ми услужи с две седалки за един ден докато мина регистрацията?И въобще от някъде дали не мога да си купя-не съм сигурен,че ми трябват,но пък не знам-нещо ме блазни като опция...
                  Седалки от БМВ - 320i, предните с регулиране , запазени .
                  Ако ти стават на мястото и те интересуват . С ТНТМ ще станат , ама не съм го правил ?

Коментар

И аз имам свалена седалка от Патрул (2 места - трети ред) - пасва на всичко В коридора ми седи, даже не е в мазето. Живея в Люлин. Ако ти е по-удобно 0897 802 302; 0889 524 159
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Тоест само си ги отворил и си ги сложил в багажника без да ги захващаш за купето-така ли?Ако е така тъкмо няма да се занимавам с ТНТМ...ееех кеф...
                      Така става, при това и в КАТ и в Технотест... поне до лятото.
                      Technical Rescue Direct - life lies in courage
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                        И аз имам свалена седалка от Патрул (2 места - трети ред) - пасва на всичко В коридора ми седи, даже не е в мазето. Живея в Люлин. Ако ти е по-удобно 0897 802 302; 0889 524 159
                        Благодаря колега!За момента ще се възползвам от предложението за седалки от паджеро,понеже ми се върти в главата да сложа допълнително и трети ред...не че има кой да возя,ама...де да знам.

Коментар

Благодаря колега!За момента ще се възползвам от предложението за седалки от паджеро,понеже ми се върти в главата да сложа допълнително и трети ред...не че има кой да возя,ама...де да знам.
                          Ти да не ставаш маршрутка бе... А пържолите за в гората къде ще товарим
                          Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                          Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X