Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шум в двигателя на паджеро 2.5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• шум в двигателя на паджеро 2.5

здравеите да питам и аз ако му е тук мястото наскоро купих паджеро 91г двигателя е 4д56 при около 2000 оборота влиза в нещо като резонанс и е по шумен двигателя след това си заработва нормално шумът не е силен няма вибрации но е неприятно иначе пали леко не харчи масло разхода е приличен турбината работи клапаните са регулирани филтрите са сменени ходих по маистори и аз барникам из двигателя но оправия няма някои от вас ако даде съвет или предположение ще помогне много предварително благодаря

До: шум в двигателя на паджеро 2.5

А пунктоацията къде отиде?
    [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Според мен единият от вариантите е откачен ремък на балансиращите валове. Точно в тези обороти се чувства най-силно липсата им. Свали капака на ангренажа и погледни, за да отхвърлиш това като вариант първо.

И да, пиши моля те с препинателните знаци.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Според мен единият от вариантите е откачен ремък на балансиращите валове. Точно в тези обороти се чувства най-силно липсата им. Свали капака на ангренажа и погледни, за да отхвърлиш това като вариант първо.

И да, пиши моля те с препинателните знаци.
        Извинявайте за препинателните знаци,но на копчетата няма БГ букви и е мъка.Погледнах ремъка ,но си е там.Съвсем скоро е сменен.Възможно ли е балансиращите валове да не са зацепени правилно.

Коментар

Ремъците са два. Този на валовете е отдолу. Не знам колко си наясно, затова казвам Малко трудно се вижда.
          А е напълно вероятно и да е зацепен неправилно.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Ремъците са два. Този на валовете е отдолу. Не знам колко си наясно, затова казвам Малко трудно се вижда.
            А е напълно вероятно и да е зацепен неправилно.
            Знам го много добре.При смяната на ангренажния ремък, този другия беше скъсан и си седеше там.Беше протекла водната помпа,може би заради нея се е скъсал.Ако е зацепен неправилно ще има ли вибрации на около 2000 оборота.Може би ще трябва да отида при специалист за диагностика.

Коментар

Първоначално публикуван от plmen Преглед на мнение
              Ако е зацепен неправилно ще има ли вибрации на около 2000 оборота.
              Да, това е една възможна причина. Хубаво е да се провери. При откачени валове вибрациите са на едни обороти, но при неправилно зацепени не се знае къде ще се прояви резонанс.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X