здравеите да питам и аз ако му е тук мястото наскоро купих паджеро 91г двигателя е 4д56 при около 2000 оборота влиза в нещо като резонанс и е по шумен двигателя след това си заработва нормално шумът не е силен няма вибрации но е неприятно иначе пали леко не харчи масло разхода е приличен турбината работи клапаните са регулирани филтрите са сменени ходих по маистори и аз барникам из двигателя но оправия няма някои от вас ако даде съвет или предположение ще помогне много предварително благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
шум в двигателя на паджеро 2.5
Свий
X
-
До: шум в двигателя на паджеро 2.5
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеСпоред мен единият от вариантите е откачен ремък на балансиращите валове. Точно в тези обороти се чувства най-силно липсата им. Свали капака на ангренажа и погледни, за да отхвърлиш това като вариант първо.
И да, пиши моля те с препинателните знаци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеРемъците са два. Този на валовете е отдолу. Не знам колко си наясно, затова казвамМалко трудно се вижда.
А е напълно вероятно и да е зацепен неправилно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от plmen Преглед на мнениеАко е зацепен неправилно ще има ли вибрации на около 2000 оборота.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар