Обява

Свий
Няма добавени обяви.

много високи обороти сутрин при палене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• много високи обороти сутрин при палене

Здравейте колеги!
    Имам Паджеро 96г. 2.5 TDI и от както го имам вдига оборотите до 2000 всяка сутрин при палене. Казах ми че е от темп.датчик но не знам къде се намира? Моля помогнете

До: много високи обороти сутрин при палене

В този документ има описани системите за автоматично увеличение на оборотите.

Коментар

благодаря колега обаче хич не разбирам руски и не мога да разбера точно кои датчик е

Коментар

Ами май го нямам на ингилизки.
        Идеята грубо е следната - под кулера, на самото ГНП има два клапана, единият се управлява от температурата на антифриза през маркучета, а другият с вакуум. Този от антифриза е биметален и е точно за студения старт, а другият се управлява с магнетвентили от две системи - за повишаване на оборотите при работа на ABS системата и при работа на климатика. Възможни са и разлики в зависимост от модификацията.

Коментар

разбрах за какво става дума но ме посаветваха да не сменям клапана щом после се нормализират оборотите,не било проблем за двигателя.МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ

Коментар

Мноожко ми се виждат 2000 оборота при пускане на студен двигател, но все пак ако човекът го е видял и му имаш доверие - защо не.

Коментар

[QUOTE=grudi;630669]разбрах за какво става дума но ме посаветваха да не сменям клапана щом после се нормализират оборотите,не било проблем за двигателя.МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ[/QUOTE\

мичето е нервна затова вдига обороти. тоест ИЗКА ДА КЪСА.ми са пука за паратику.
              OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
              www.offroadprimorsko.com
              0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от grudi Преглед на мнение
                разбрах за какво става дума но ме посаветваха да не сменям клапана щом после се нормализират оборотите,не било проблем за двигателя.МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ
                Наскоро имах проблем с моята toyota 3.0тд не вдигаше оборотите при студен двигател, оказа се че е от клапана на помпата ( авансатора , който се управлява от температурата на охладителната течност ) В същност той работеше но хода му не беше достатъчен за да избута механизъма за подаване на газта. След регулиране (чрез един болт законтрен с гайка ) авансатора започна да си работи нормално. Може и при pajero-то да е на същия принцип нямам познания при pajero !! просто предлагам вариянт който може да провериш. Защото ако е на същия принцип твоя клапан също работи !!! щом след като загрее двигателя оборотите се нормализират , просто трябва да го настроиш да го бута по малко и тогава няма да ги вдига чак до 2000.

Пак казвам незнам дали е така при паджеро защото е тди .. (може да е ел. датчик)...но можеш да провериш.

Поздрави
                flash-gsm team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X