Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 2 ,3000V6 вкарва вода в цилиндрите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджеро 2 ,3000V6 вкарва вода в цилиндрите

Здравейте ,от вчера имам проблем с двигателя си 3000V6 ,както си карах без никаква причина зад мен се образуваха облаци от пара дълги 20м и високи 5метра одимих цяла Варна докато се добера до нас,като за 4км долях 10л. вода която не се изхвърля ,а се гори от мотора.Същия не загрявя и не е загрявал никога дори на състезания и колата се движи нормално.Помислихме ,че съм духнал гарнитура и когато днес започнахме да търсим кои цилиндър на коя глава е установиме всички цилиндри ,което откъм главите е невъзможно и според мен и компания остава да е всмукателния колктор ,които също е свързан с водната система за охлаждането му,което ме утеши временно.Колеги бихте ли споделили и вашите заключения относно проблема.Поздрави
    [FONT=Comic Sans MS]
    [/FONT]

До: Паджеро 2 ,3000V6 вкарва вода в цилиндрите

Напълно възможно е да е пукнат колектор или гарнитурата между колектора и главата. Яли сме го тоя спанак, макар и на друга кола.

Как реши че не е главата и не е блока?

Коментар

Вадихме свещи цилидър по цилиндър и навсякаде имаше вода вече писах по горе
      [FONT=Comic Sans MS]
      [/FONT]

Коментар

Е, свали колекторите и то ще се чуе. Не си представям да са криви и двете глави, но знае ли човек...

Коментар

Без разглобяване няма да мине! Успех и кажете какво е станало.

Коментар

Чудя се дали да я пипам или да я оставя така защото върви нормално и с вода вместо бензин
            Последно редактирано от ЦОНКО; 03-02-09, 20:11.
            [FONT=Comic Sans MS]
            [/FONT]

Коментар

Не бъди толкова сигурен, че не е главата. Скоро гледах една глава на Паджеро, напукана между цилиндрите, към бренерите и бренерите и те напукани. Голям секс. Може е да не е главата. Онова беше 2.5 ТД.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Проблем които се появява изведнъж по този начин без никакви странични индикаций назад във времето за мен не е глави
                [FONT=Comic Sans MS]
                [/FONT]

Коментар

пък и главите са две, от какво ще се счупят заедно?

Коментар

утре давам пълна информация за ,,дреболията''
                    [FONT=Comic Sans MS]
                    [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      пък и главите са две, от какво ще се счупят заедно?
                      Нали някой трябва да се сети че е с 2 глави. Няма да е глава това. Колегата е прав за колектора.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        Нали някой трябва да се сети че е с 2 глави. Няма да е глава това. Колегата е прав за колектора.
                        Да ама не познах този път и след като колата вече е готова и напусна бокса по здрава отвсякога мога да разбуля тайната-И двете гарнитури са ИЗГНИЛИ тотално и са пусали много вода към цилиндрите ,оттам завихря водата и я пръска и в другите цилиндри през колектора,затова не е надувала и не е загрявала,а и аз веднага я спрях и вкарах в сервиза което предпази иначе здравия мотор.Поздрави
                        Прикачени файлове
                        [FONT=Comic Sans MS]
                        [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнение
                          Да ама не познах този път и след като колата вече е готова и напусна бокса по здрава отвсякога мога да разбуля тайната-И двете гарнитури са ИЗГНИЛИ тотално и са пусали много вода към цилиндрите ,оттам завихря водата и я пръска и в другите цилиндри през колектора,затова не е надувала и не е загрявала,а и аз веднага я спрях и вкарах в сервиза което предпази иначе здравия мотор.Поздрави
                          Браво! Погледнахте ли маслото как е?

Коментар

Маслото е добре,нямяло е време да смеси имаше само малко отлагане по капаците на главите и слава богу че е Политрон+добавка и е ново иначе щеше да ме е яд
                            [FONT=Comic Sans MS]
                            [/FONT]

Коментар

Мисля че темата се изчерпа и по необходимост да бъде заключена
                              [FONT=Comic Sans MS]
                              [/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X