Обява

Свий
Няма добавени обяви.

резерва на гориво

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• резерва на гориво

колеги бихте ли ми казали колко е резервата на гориво на паджеро 2.8тд кьса база

До: резерва на гориво

"Колега, никога недей да вярваш на стрелката за горивото на Митсубиши.
    На родителите ми митсубишито е бензин, няма нищо общо с твоето, и пак страда от подобна "болест". Като удари стрелката на минимум (ама съвсем на минимум, вече почва да пада под чертичката за нулата), пак остават около 17 литра бензин, и дори още не е светнала лампата за резервата. В интерес на истината - никога не съм я виждал да светва. А си е там. "

позволявам си да цитирам колегата Goblin от темата -за нечовешкия разход на 2.5TDI,намирам го за абсолютно точно и верно казано,и при мене е така,досега лампата на резерва не е светкала,падането на стрелката е абцелютно неравномерно,верно служи ориентировачно и за украшение,иначе резервоара би трябвало да ти е 92 литра и резервата да е между 10-12 литра

Коментар

колега по каталог резервара го дават 75л ,но там не дават резервата.Сипвам 28л и след 130км ,почва да премигва лампата ,затова питам

Коментар

кога ги сипваш тези 28 литра дай пояснение
        [FONT=Comic Sans MS]
        [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от gondorian Преглед на мнение
          колега по каталог резервара го дават 75л ,но там не дават резервата.Сипвам 28л и след 130км ,почва да премигва лампата ,затова питам
          Ами слагаш една пълна туба отзад и караш.То ще си покаже.

Коментар

Имам някаква идея по въпроса............ами колега ,когато ти светне резервата пълниш до горе и вадиш от вместимоста на резервоара напълненото и готово(логически задачи за втори клас,дъщеря ми ги решава)търсете му цаката и пишете във форума
            [FONT=Comic Sans MS]
            [/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X