Здравейте , сравнително нов съм във форума и досега като цяло събирах инфо , но ето че ми попадна конкретна оферта за покупка на паджеро 2,5 ТДИ дълга база от 95 г. Та искам мняния и от Вас - притеснението ми е , че 99 конски сили са прекалено малко за да задвижват това купе. Моля някой с подобен такъв да сподели опит. Благодаря .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка паджеро 2,5 ТДИ дълга база от 95 г - мнения ?
Свий
X
-
До: Покупка паджеро 2,5 ТДИ дълга база от 95 г - мнения ?
Първоначално публикуван от marchinov Преглед на мнениеЗдравейте , сравнително нов съм във форума и досега като цяло събирах инфо , но ето че ми попадна конкретна оферта за покупка на паджеро 2,5 ТДИ дълга база от 95 г. Та искам мняния и от Вас - притеснението ми е , че 99 конски сили са прекалено малко за да задвижват това купе. Моля някой с подобен такъв да сподели опит. Благодаря .
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение... Това не е състезателна резачка и при скорости над 120 не очаквай чудеса ...
Паджеро с двигател 2.8 е за предпочитане.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеС този двигател скорости над 120 .... Максималната на хартия е около 140 км/ч, а при 105-110 км/ч оборотите са към 3500. Натискането за по-висока скорост означава работа на още по-високи обороти, а по-продължителното им поддържане може да доведе до проблеми.
Паджеро с двигател 2.8 е за предпочитане.
Коментар
-
Паджеро с двигател 2.8 е за предпочитане.. Иначе джипката мисля да я ползвам само за града като цяло и по черен път не за оффроуд . Живея в княжево и става вече няколко пъти закъсвах в леда с леката кола и неможах да си стигна до дома , което меко казано ме изнерви. Иначе за скорост не ми е необходимо щото си има хонда 929 РР за тази цел
, но пък и все пак да има няква мощност да изпреварвам да не ме вкара в беля по пътя .
Mazda N1
Коментар
-
Първоначално публикуван от marchinov Преглед на мнение... Иначе за скорост не ми е необходимо щото си има хонда 929 РР за тази цел, но пък и все пак да има няква мощност да изпреварвам да не ме вкара в беля по пътя .
С този двигател нормална скорост ти е не повече от 105-110 км/ч. На магистрала е досадно, но за другите пътища нямаш никакъв проблем да се движиш с потока. Естествено, ще трябва да се съобразяваш с това, че ускорението не е като на лека кола.
За града също е достатъчно пъргав.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
за целите поради които ще я взимаш ще ти върши работа с пълна сила,ако действително ще я караш само в града зимата ,може би късата база ще ти е по-добър вариант,а с 2.8 градското особено софийско мое си го броиш твърдо над 15...
Коментар
-
Да със супер селект е и брат ми така ме уверява, че неможе да гледам само конете, зависело и от скоростна кутия , въртящ момент и т.н и сигурно е така . Ще трябва да помисля . Другото , което ми дойде да ум е дали някой ван или комби 4х4 няма да е по - подходящ за целите, за които ще го ползвам. Нещо от рода на субару легаси или митсубиши имат едни ванчета 4х4 ?Mazda N1
Коментар
-
Първоначално публикуван от mushko1 Преглед на мнениеСпоред мен паджеро 2.5тд дълга база е идеален.наистина скоростите са къси но до 80-90 варви доста добре,а и в комбинация с кутия супер селект 99те коня неса малко.Иначе за задвижване си задвижват купето
, само че от задвижване до задвижване има разлика. А мотора 2.8 е определено за предпочитане ако ти позволява бюджета. За закъсване в леда и с Паджеро не е застраховка, а за твоите цели най-вероятно и най-обикновенна кола 4х4 ще ти върши работа, въпрос на вкус вече.
Коментар
-
Взимай си 2.5 по лесно обслужаем е от 2.8,и ако помпата и турбото са добре и са настроени си върви мн.добре.[SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]
Коментар
-
Първоначално публикуван от rois Преглед на мнениеВзимай си 2.5 по лесно обслужаем е от 2.8,и ако помпата и турбото са добре и са настроени си върви мн.добре.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар