Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка паджеро 2,5 ТДИ дълга база от 95 г - мнения ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка паджеро 2,5 ТДИ дълга база от 95 г - мнения ?

Здравейте , сравнително нов съм във форума и досега като цяло събирах инфо , но ето че ми попадна конкретна оферта за покупка на паджеро 2,5 ТДИ дълга база от 95 г. Та искам мняния и от Вас - притеснението ми е , че 99 конски сили са прекалено малко за да задвижват това купе. Моля някой с подобен такъв да сподели опит. Благодаря .
    Mazda N1

До: Покупка паджеро 2,5 ТДИ дълга база от 95 г - мнения ?

Първоначално публикуван от marchinov Преглед на мнение
    Здравейте , сравнително нов съм във форума и досега като цяло събирах инфо , но ето че ми попадна конкретна оферта за покупка на паджеро 2,5 ТДИ дълга база от 95 г. Та искам мняния и от Вас - притеснението ми е , че 99 конски сили са прекалено малко за да задвижват това купе. Моля някой с подобен такъв да сподели опит. Благодаря .
    Не съм с такъв, но да си кажа. Всичко зависи от това за какво ще го ползваш и какво очакваш от него. Това не е състезателна резачка и при скорости над 120 не очаквай чудеса. А иначе 100 коня(ако са живи) са си доста. Тировете с по 250-300коня влачат по 30 и нагоре тона, не че няма и по-мощни, но си стигат.Основното предимство на дизела е високият въртящ момент.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      ... Това не е състезателна резачка и при скорости над 120 не очаквай чудеса ...
      С този двигател скорости над 120 .... Максималната на хартия е около 140 км/ч, а при 105-110 км/ч оборотите са към 3500. Натискането за по-висока скорост означава работа на още по-високи обороти, а по-продължителното им поддържане може да доведе до проблеми.

Паджеро с двигател 2.8 е за предпочитане.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        С този двигател скорости над 120 .... Максималната на хартия е около 140 км/ч, а при 105-110 км/ч оборотите са към 3500. Натискането за по-висока скорост означава работа на още по-високи обороти, а по-продължителното им поддържане може да доведе до проблеми.

Така де, аз да съм казал нещо друго?

Коментар

И аз това си го извадих като извод, от това което четох до момента ама ми се щеше да не е така . Иначе джипката мисля да я ползвам само за града като цяло и по черен път не за оффроуд . Живея в княжево и става вече няколко пъти закъсвах в леда с леката кола и неможах да си стигна до дома , което меко казано ме изнерви. Иначе за скорост не ми е необходимо щото си има хонда 929 РР за тази цел , но пък и все пак да има няква мощност да изпреварвам да не ме вкара в беля по пътя .
          Mazda N1

Коментар

Първоначално публикуван от marchinov Преглед на мнение
            ... Иначе за скорост не ми е необходимо щото си има хонда 929 РР за тази цел , но пък и все пак да има няква мощност да изпреварвам да не ме вкара в беля по пътя .
            В беля колата едва ли ще те вкара. Виж, ти сам можеш да го направиш ...

С този двигател нормална скорост ти е не повече от 105-110 км/ч. На магистрала е досадно, но за другите пътища нямаш никакъв проблем да се движиш с потока. Естествено, ще трябва да се съобразяваш с това, че ускорението не е като на лека кола.
            За града също е достатъчно пъргав.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

за целите поради които ще я взимаш ще ти върши работа с пълна сила,ако действително ще я караш само в града зимата ,може би късата база ще ти е по-добър вариант,а с 2.8 градското особено софийско мое си го броиш твърдо над 15...

Коментар

Според мен паджеро 2.5тд дълга база е идеален.наистина скоростите са къси но до 80-90 варви доста добре,а и в комбинация с кутия супер селект 99те коня неса малко.
                тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Да със супер селект е и брат ми така ме уверява, че неможе да гледам само конете, зависело и от скоростна кутия , въртящ момент и т.н и сигурно е така . Ще трябва да помисля . Другото , което ми дойде да ум е дали някой ван или комби 4х4 няма да е по - подходящ за целите, за които ще го ползвам. Нещо от рода на субару легаси или митсубиши имат едни ванчета 4х4 ?
                  Mazda N1

Коментар

Първоначално публикуван от mushko1 Преглед на мнение
                    Според мен паджеро 2.5тд дълга база е идеален.наистина скоростите са къси но до 80-90 варви доста добре,а и в комбинация с кутия супер селект 99те коня неса малко.
                    С какво пък спомага супер селект кутията на 99-те коня Иначе за задвижване си задвижват купето, само че от задвижване до задвижване има разлика. А мотора 2.8 е определено за предпочитане ако ти позволява бюджета. За закъсване в леда и с Паджеро не е застраховка, а за твоите цели най-вероятно и най-обикновенна кола 4х4 ще ти върши работа, въпрос на вкус вече.

Коментар

Благодарско на всички за мненията , полезни са за мен . Дано най-накрая вече се реша
                      Mazda N1

Коментар

Взимай си 2.5 по лесно обслужаем е от 2.8,и ако помпата и турбото са добре и са настроени си върви мн.добре.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от rois Преглед на мнение
                          Взимай си 2.5 по лесно обслужаем е от 2.8,и ако помпата и турбото са добре и са настроени си върви мн.добре.
                          вероятно и по-често, ако се има предвид разликата между агренажен ремък и агренажна верига?

Коментар

Махай ги тези ванчета тука си пишем хора влюбени в екстремалните машини вземай Паджерото и добре дошьл в клуба
                            [FONT=Comic Sans MS]
                            [/FONT]

Коментар

Ако си бързак няма да те задоволи,но ако си улегнал шофьор машинката е прекрасна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X