Здрасти на всички, от днеска вече съм част и от този под-форум. С думи прости в гаража вече имам и 2800 супер-селект. По мое мнение колата е в сравнително добро състояние но.. добрите вести са до тук.
Всичко работи добре но не изка да сменя предавките в режим normal на бутонa "A/T-NORMAL-HOLD", колата върви само на тази предавка която е оцелена при включването и не превключва.
В режим Задържане "HOLD" поведението е "изцежда" и превключва.
На режим А/Т се спъва все едно е на бавни /а това е все пак спортен/но пак превключва.
Кажете моляви къде бъркам. Мерси
Всичко работи добре но не изка да сменя предавките в режим normal на бутонa "A/T-NORMAL-HOLD", колата върви само на тази предавка която е оцелена при включването и не превключва.
В режим Задържане "HOLD" поведението е "изцежда" и превключва.
На режим А/Т се спъва все едно е на бавни /а това е все пак спортен/но пак превключва.
Кажете моляви къде бъркам. Мерси
виж дали не се е откачила буксата ако не бягаи там от кадето си във сервиз за автоматици и излеи болката.
виж при power се усещта повече превключването и става на по високи обороти. При теб обяснението малко ме обърква не те разбирам добре ама до колко се опитвам разбирам че при нормал не сменя или не усещташ така ли
Коментар