Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брой на местата в Паджеро 2 дълга база ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Брой на местата в Паджеро 2 дълга база ?

Малко тъп въпрос, но как регистрират Паджеро 2 дълга база с допънителните седалки отзад в КАТ.

5+1 или 6+1 ?

Дочувам противоречиви мнения .....

за КАТ София, ако свалиш задните 2 седалки при регистрацията-5+1,
    ако ли не-6+1

прощавай обърках 4+1 или 6+1
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 22-12-08, 17:47.
    0876 79 25 21

Коментар

До: Брой на местата в Паджеро 2 дълга база ?

ако ги няма може да ти я праснат 4+1,може да са хвърлени в багажника ама ще ги искат....
      ако искаш да е 6+1 и ги нямаш,обади се ...моите така или иначе са свалени,другия вариант мисля,че го знаеш...една двайсетуна ще свърши работа

Коментар

Аз регистрирах преди около месец, опитаха се да ме минат 5+1. Нямало облегалка за главата на средния пътник отзад. Не можело така.... и се облизва и върти очи. Е, аз го питах що има колани тогаз за него(средния пътник) и що в италианския талон е 6+1. Млъкна, намуси се и подписа.
        Иначе ако искаш врътка някаква най добре чрез посредниците. Те са дупе и гащи с катаджиите.
        I get High by going Down

Коментар

имам ги допълнителните седалки, ама тука ми се жалват хора който са регистрирали във варна и са им ги писали 5+1 и за това пуснах това запитване.

Коментар

Тъпо е ама трябва да се заяждаш с тях, иначе си правят квото си искат... Аз съм с къса база и искаха да ми я пишат 3+1 при положение, че джипа беше вече регистриран и в стария талон пишеше 4+1. Добре, че имат колан по средата иначе щях да карам джипка от статута на спортна кола
            GSM: 0898 554713
            Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
              Тъпо е ама трябва да се заяждаш с тях, иначе си правят квото си искат... Аз съм с къса база и искаха да ми я пишат 3+1 при положение, че джипа беше вече регистриран и в стария талон пишеше 4+1. Добре, че имат колан по средата иначе щях да карам джипка от статута на спортна кола
              Каква е разликата... дали е 3+1 или 4+1? Само това, че не бива да качваш отзад трима или има и нещо друго?

Коментар

Какви са тези работи бе хора . Според най - последните изменения на на редба № 45 за регистрация и технически контрол на МПС Свидетелството за регистрация се състой от ЧАСТ I /първа/ и ЧАСТ II /втора/ .По закон водачите на МПС са длъжни да носят ЧАСТ II , а там пише категория на МПС , който пък съгл . ЗДвП са : М - МПС за превоз на пътници както следва : М1 до 8 места без мястото на водача; М2 и т.н. ;N - МПС за превоз на товари :N1 - за превоз на товар с общо тегло до 3500 кг. ; N2 - за превоз на товари с общо тегло над 3500кг но не повече от 12000кг и т.н.Та мисълта ми беше в ЧАСТ II е посочена категория на МПС без конкретна цифра .
                MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                  Каква е разликата... дали е 3+1 или 4+1? Само това, че не бива да качваш отзад трима или има и нещо друго?
                  Ами само това ама си е гадно.
                  GSM: 0898 554713
                  Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X