В последно време ми се налага да взема някакав джип за товарно магаре и да ходя на риба . Спрял съм се на  горепосочения модел , общо взето колата няма да минава повече от 7-8х км на година. Доколкото прочетох разхода го дават  13-15 бензин на  100 и около 20 газ , е имаше някой мнения и за 30 /100 бензин . Но главно въпроса ми е къде са слабите места на този  джип  къде най- често дава проблеми , джипа ще го внеса от англия около 95г производство дълга база , и още нещо какъв е проблема  с газта ???

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

pajero 3.0 v6 150hp какво да очаквам

Свий

X
- 

До: pajero 3.0 v6 150hp какво да очаквам
Единствения плюс на Паджерото е че в Англия са по 3000 лв. Другото е недостатъци. Ама за такъв малък пробег и ако не го подлагаш на грубости-става.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
 - 

да и смятам да ми дойде на 5 бона до бг , общо взето няма да има много издевателства на него както казах по горе трябва ми за риба , да тегли ремарке ( колесар с лодка) купето му е доста голямо като се махнат задните седалки . но ме интересува кой са най -проблемните му места . Колегата май е прав при тоя разход на година няма нужда от газ .
Имал съм фронтера дълга база ма и взех здравето за няма и година
Коментар
 - 

Коментар
 - 

Абе казават,че специално на паджерото газта му разказва игричката на леглата на клапаните-прогарят след максимум 40.000 километра,което като сложиш стойността на новата глава,завишеният разход и цената на самата уредба май не си струва заигравката.
Всъщност нека някой който е в час с газта и особено с конструктивните особености на този двигател се изкаже-но това за клапаните съм го чувал от човек на,чието мнение бих се доверил...
Та?08седемшест5едно513четири
Коментар
 - 

Е това е меко казано пресилено изказване...На този двигател не зная какъв кусур точно му търсиш.Може да не става за хард изпълнения,но пък за друг път супер-селекта е идеален избор.Купето е ок-въобще какви са минусите освен по-високите цени и евентуално десният волан???08седемшест5едно513четири
Коментар
 - 

Ами някои от частите не можеш да си поръчаш в Европа,Вале!!Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеЕ това е меко казано пресилено изказване...На този двигател не зная какъв кусур точно му търсиш.Може да не става за хард изпълнения,но пък за друг път супер-селекта е идеален избор.Купето е ок-въобще какви са минусите освен по-високите цени и евентуално десният волан???
Коментар
 - 

Кой казва? от какъв по-различен материал са тия легла та ще се случи подобно нещо за толкова кратък пробег? Имаш ли конкретно инфо или просто по навик? Не се заяждам интересува ме сериозно.Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеАбе казават,че специално на паджерото газта му разказва игричката на леглата на клапаните-прогарят след максимум 40.000 километра
Или е от "градските легенди" които много сме ги чували за "нагар като пясък" за "чупене на гумичките" и т.н безподобни глупости.no signature no problems
Коментар
 - 

ми разхода плаши при положение , че се кара много , а аз поне смятам да го карам рядко , има икономична кола за всекидневно
благодаря за отговорите ще гледам рамата .
Относно клапаните съм чувъл за проблеми при мерцедесите и двигателите з-тек , в-тек проблема бил при смазването и от там горели клапаните , но сега имало някаква помпичка с резевоярче за масло,която впъсквала масло заесно с газта и решавала тоя проблем
Коментар
 - 

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеИ аз сега чувам за такова нещо.

Ясно. При положение, че ти не знаеш за подобен проблем с клапаните, значи го няма. 

no signature no problems
Коментар
 - 

Значи за пояснение-не става дума за всички 3000 кубика,а само за слабия мотор/12 клапана/.И не за всички,ами за определена серия след 91 година-някакъв производствен дефект,в последствие отстранен.Личен опит.Не говоря наизуст.Просто м/у 40000км. и 60000 издухват клапаните.Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеКой казва? от какъв по-различен материал са тия легла та ще се случи подобно нещо за толкова кратък пробег? Имаш ли конкретно инфо или просто по навик? Не се заяждам интересува ме сериозно.
Или е от "градските легенди" които много сме ги чували за "нагар като пясък" за "чупене на гумичките" и т.н безподобни глупости.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар