Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Захранване за теглич

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Захранване за теглич

Сложих си теглич. Сега трябва да сложа куплунг за светлините. Чудя се откъде да взема ток. Всичко отдолу е толкова добре защитено и изолирано че ми е жал да режа. Някой със идея?
    Аз си мисля да взема отвътре, от купето, под седалките. Там обаче снопа е толкова дебел и кое какво е - голям ще е зор докато разбера( нямам ел. схема). Ако някой има ел схема за 2.8 дълга база 99 г. много ще ми помогне.
    Поздрави
    I get High by going Down

До: Захранване за теглич

Обикновено се взима от задните мигачи. Трябват ти мигачи, стопове,габарити и евентуално заден ход. Всичко го има там, а уплътнения за дупки бол.

Коментар

Това е грозна схема на евробукса като те съветвам да не слагаш плюс освен ако не дърпаш каравана. Такаааа токовете ги взимаш директно от стоповете посредством хубаво запояване.
      Картинката е нарисувана така както трябва да седи на колата..
      Дано да съм бил полезен...
      Антон Иванов 0878651505:)

Коментар

нещо не се оправих с пикачените фаилове
        Антон Иванов 0878651505:)

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13603
          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Може би аз не обяснявам добре......затова пак ще обясня. Схемата на куплунга ми е ясна, че може да се вземе ток от задните светлини всеки знае. Само че аз не искам да режа нищо по задните светлини защото всичко е много добре направено.
            Ако някой си е извел захранване от купето(там се събират кабелите от задните светлини) ще се радвам да пише.
            Поздрави
            I get High by going Down

Коментар

Всички кабели стигат до куплунг. Там пак нямаш вариант за разклоняване без рязане. Няма нещо като затворена разклонителна кутия, ако това питаш.

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
                Може би аз не обяснявам добре......затова пак ще обясня. Схемата на куплунга ми е ясна, че може да се вземе ток от задните светлини всеки знае. Само че аз не искам да режа нищо по задните светлини защото всичко е много добре направено.
                Ако някой си е извел захранване от купето(там се събират кабелите от задните светлини) ще се радвам да пише.
                Поздрави
                Не е необходимо да се реже нищо. Заголваш 1 см. от изолацията, усукваш, запояваш и изолираш.

Коментар

Да, рязане на изолацията имах и аз предвид

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Всички кабели стигат до куплунг. Там пак нямаш вариант за разклоняване без рязане. Няма нещо като затворена разклонителна кутия, ако това питаш.
                    При мен тоя куплунг е в купето на сухо и чисто. Там искам да направя връзките, ама нямам ел. схема. Може и с пробната лампа..., но със схема през зимата е по удобно. Под джипа смятам да е винаги кално и мокро и връзки там няма да правя.
                    Поздрави

Ще опиша резултата, след инсталирането.
                    I get High by going Down

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X