Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е по-добро за offroad?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кое е по-добро за offroad?

Искам да разбера вашето мнение по темата.Кое е по добро за offroad,Митсубиши Паджеро 2.8 турбо интерколер 1995г.или Митсубиши Шогун 3.5 V6 GDI 2001г.

До: Кое е по добро за offroad

Много ми важно да разбера,защото имам бензиновата версия и в момента се колебая дали да си купя и дизела

Коментар

Темата "бензин или дизел" е безкрайна и трудно може да намериш окончателен отговор. И двата варианта си имат своите привърженици и противници, всеки със своите аргументи ...

Отделно, дето и понятието "offroad" е много широко и може да означава много неща в зависимост от това кой как го тълкува.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Щом ти е толкова важно, предлагам да спреш да се колебаеш и да си вземеш и дизеловата версия . Така ще разбереш най-бързо. При такива агрегати , дали е дизел или бензин е най-маловажният критерий за офроуд.

Коментар

Аз залагам на бензина.
          Дизела в България е мааалко по-различен от европейския.Поддръжката е по-скъпа и по-се трошат моторите.
          ________________________________________________________________________________________
          Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
          HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
            Аз залагам на бензина.
            Дизела в България е мааалко по-различен от европейския.Поддръжката е по-скъпа и по-се трошат моторите.
            Темата е дъвкана и предъвквана повече от веднъж

Примерно тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=535
            Ние не сме неутрални!

Коментар

До: Кое е по-добро за offroad?

Благодаря на всички,за коментарите,но колебанието си остава.Още веднъж благодаря

Коментар

По- добро - трудно да се каже. Ако си караш Бишито 2001 и се чудиш дали да го трошиш в гората, отговорът е "недей". Може и да не съм разбрал колебанието, но ми се струва, че е кола за офф и за он, или една за всичко?
                Зима иде

Коментар

При еднакви други данни аз бих взел по-мощния мотор без да се замислям какво гори. Да имаш запас от мощност никога не е излишно!

Коментар

Да,искам да е една за всичко,две се подържат много трудно.Идеята е дали да продам бензина и да си купя дизел или да си го оставя и да си го карам.Затова питам кое е по добро?

Коментар

Така вече задачата е по- ясна.

Моят съвет е, ако си уверен в състоянието на сегашната и не си много в час с дизелите (особено на старо) - не сменяй колата. Ако работата не е такава - най- вероятно нямаше да питаш тук, така че...
                      Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X