Най-сетне и аз се престраших да пиша. Имам страхотен проблем! Накратко моята одисея. През януари 2007 купих от автокъща в Дупница Mitsubishi Pajero 2800 TDI. Първо неможах сумати време да го регистрирам, защото номера на рамата е бил пренабиван и не е там където трябва да е. След около година ходене по мъките успях. Но преди това двигателя се скапа след 700 км. каране. Направих му основен ремонт. Турбокомпресора беше сдал багажа и трябваше да се смени. Оказа се обаче, че той не е от тази кола, а от Пасат 1,9, на който окачването на турбото към изпускателните тръби е с 3 шпилки, а на Паджерото оригинално е с 4 или 5 шпилки и даже е с водно охлаждане. Та моля някой ако може да ми каже откъде да намеря оригинално турбо за Паджеро 2800 TDI 1994 г.заедно с изпускателните тръби. Може и втора употреба. Спешно е. И не купувайте коли от Дупница !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за оригинално турбо за Паджеро 2800 TDI 1994
Свий
X
-
До: Въпрос за оригинално турбо за Паджеро 2800 TDI 1994
е рано или късно хората щте се сетят че всичко ефтино излиза по скъпо от колите във дупница 20% са със нередовни документи 60%са направени и напудрени на магия и има там някаде 20% здрави ама... голям късмет ти трябва . Сега по темата ако се разровиш на зад по темите във продава има един колега от София има паджеро 2.8тди преобръштано и продава части ако му е останало турбото питаи него ника му е ISUZO.
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiromonchev Преглед на мнениеИзвине че чак сега отговарям, но не си бях в къщи. Приятелю panaira, ако си сигурен че турбините които показваш са за двигател 2800 кубика направо давай втората. Вкакъв срок можеш да я набавиш ?
Коментар
-
Както казах, заминавам на 19-ти. Мога да мина през някоя и друга морга и да попитам за турбо. Като горното с 3 месеца гаранция едва ли, но поне ще е с гаранция, че е изправно. Въпроса е обаче, че ако намеря и се изръся да го купя, нямам никаква гаранция, че ти ще го вземеш от мен. Незнам и колко разновидности са, да не объркаме нещо. Та такива работи...
Коментар
-
Какъв модел/парт. номер точно ти трябва - TD04 или TF035. Ако е TF035 имам нещо в предвид.
TD04 е с маслено охлаждане, TF035 е с маслено+водно ако не се лъжа или само водно.
0878666954, ако искаш ми се обади.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнениеА турбо за 2,5 , без водно охлаждане може ли да се намери, и за каква цена горе - долу...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар