Здравейте, от скоро имам Pajero2 2.5 tdi и имам следния проблем: Започна да пали трудно,съмнявам се,че е от релето за подгряване но не знам къде се намира за да го сменя. Замерих плюсовата шина и на нея идва напрежение когато стартера върти и след като запали пак идва на импулси няколко пъти и след това спира.Обаче като дам на контакт не отива ток до шината.И затова се съмнявам в релето.Ако някой има други предположения моля пишете. Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с реле за подгрев на Pajero2 2.5tdi
Свий
X
-
До: Проблем с реле за подгрев на Pajero2 2.5tdi
колега май не четеш правилно,на същата страница има таман две теми по въпроса,едната е "реле свещи" ,другата "трудно палене на студен двигател" прочети си ги още веднъж...
предполагах,че нямаш контролна лампа ,значи си на 6V свещи и две релета ,системата е Super Quick Glow,а че имаш зелена и червена лампа на таблото-всички имат,нали се сещаш ,че са стандартни таблата,вече е друг въпрос дали и как се исползват
Коментар
-
До: Проблем с реле за подгрев на Pajero2 2.5tdi
Първоначално публикуван от viperm Преглед на мнениеЗамерих плюсовата шина и на нея идва напрежение когато стартера върти и след като запали пак идва на импулси няколко пъти и след това спира.Обаче като дам на контакт не отива ток до шината.И затова се съмнявам в релето.Ако някой има други предположения моля пишете. БлагодаряПървоначално публикуван от viperm Преглед на мнениеКато чета из форума не мога да разбера коя от трите системи за подгрев е моята
Попрочети ако искаш тук
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар