Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2.5тд-2.3тд-разлики

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 2.5тд-2.3тд-разлики

колеги, може ли някои да обясни външните разлики м/у 2.3 тд и 2.5 тд, и има ли разл. м/у консмативите-филтри,ремъци и т.н. - че нещо маи се объркахме....

До: 2.5тд-2.3тд-разлики

Външна разлика няма. На 2.5 просто е увеличен ходът на буталото чрез друг колянов вал.
    Маслените филтри и ремъците са еднакви, за въздушните - зависи от модела филтър.

Коментар

благодаря много за изчепателния отг.;има ли начин да разбера какъв двиг.има моито ловно приспособление след като същият е без номер и знам че е сменян/ по вин е 2.3тд/; до сега съм карал почти всичко що е 4х4/ТЛК;ГАЗ-69,66 и др, НИВА;УАЗ;МБ-Гкл; РОКИ;ФЕРОЗА;САМУРАИ;НАВАРА.../,без това чудо-паджеро 84г.в плач. съст.; със сменен , учудващо здрав,двигател-...които не знам ...какъв е...-та това колеги е поводът за тази нова тема

Коментар

Е, ами то пише на него На блока е набит номер с типа на двиг. Някъде зад ГНП-то и над стартера май беше. Май
        4D55 - 2.3
        4D56 - 2.5

П.П. Упс - ти пишеш, че няма номер на двиг.?

Коментар

благодаря отново за бързата реакция !.....по талон пише -двигател без номер;лично не съм проверявал ,а и не знам къде да търся...

Коментар

На 2,3 е по- малък отвора на масления филтър, но не се сещам като конкретна стойност колко беше...
            Don't hunt IF you can't kill
            първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              Е, ами то пише на него На блока е набит номер с типа на двиг. Някъде зад ГНП-то и над стартера май беше. Май
              4D55 - 2.3
              4D56 - 2.5

П.П. Упс - ти пишеш, че няма номер на двиг.?
              И на това май неможе да се вярва - на паджерото за което ти писах на блока номера е 4D56 а коляновия вал по размери на лагерите излиза, че е 2,3.... А де..
              Don't hunt IF you can't kill
              първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

БРЕХ М........ МУ, ЩОМ "ПАДЖЕРОВОД "И "ХАМЪР" са затруднени да ме упътят, и не го строших за 500 км...проба,-нищо не пречи да го дрънкам до края на сезона -даи Боже,а 2.3 или 2.5- ще се види сигурно когато отиде за скрап

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X