Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде и аз в отбора на добрите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хайде и аз в отбора на добрите

Здравейте колеги след дълго четене на този форум взех, че и аз се зарибих да си купя проходима машинка, къде поради това, че наскоро станах ловец или пък поради недостатъкът през зимния сезон на задното предаване с каквото предаване е основният ми автомобил (БМВ въпреки, че си има и своите предимства особенно в завоите ) и ето той е факт MITSUBISHI PAJERO 2,8 95-та годинка.
    Ето и малко снимки;
    Първата снимка е веднага след покупката естествено мигновенно след обслужването направих малко козметични промени(малко странно ме гледаха комшиите като ме видяха да дялкам с флекса по калниците ), и разбира се малко оборудване за всеки случай
    М/у другото изненадан съм от липсата на магазини за офроуд оборудване при наличието на толкова много джипки по улиците.
    Сега съм намислил да монтирам и лебедка след това леко лифтче естествено тези гуми ще малеят а и 16 цола са си по добре и т.н....... както всички вие знаете докато стоиноста на нововъведенията надхвърли многократно първоначалната инвестиция .
    Хайде поздрави и надявам се скоро да направим една разходка по гората .
    Прикачени файлове

До: Хайде и аз в отбора на добрите

Честито, много е хубаво, и най вече много да те радва

Коментар

Честито и мн. безаварийни км.

Коментар

Браво! Така като гледам веднага си се "зарибил" и с нови гуми.
        По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Честито! Със здраве, безаварийно и много приятни емоции!
          Изглежда добре, шнорхел, гуми, това онова...

Като гледам влизаш в офроуда с дуспа от съблекалнята...
          Приятни 'напилки' оттук насетне.

П.П. Магазини за офроуд неща няма много (не са и малко), но има и телефони...

Коментар

със здраве да си го ползваш

Коментар

Добре дошъл! И наслука!

Коментар

Честито и от мен! Страхотно изглежда. За нещо такова бих мечтал, ако вече не бях окончателно влюбен в моята си машинка (също японче, впрочем). Поздрави!
                Искам България чиста!

Коментар

Честито! Изглежда много добре, и както каза колегата, зарибил си се и си личи!

Много безаврийни км.

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията.
                    Вчера се поразходих из заснежените полянки и бабунки около Горна баня чувството е невероятно
                    М/у другото къде е този полигон на Горна баня ?

Коментар

Да ти е честита!!!
                      И аз си търся същата джипка в момента, но в мобилето няма нищо интересно за момента
                      GSM: 0898 554713
                      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от injow Преглед на мнение
                        М/у другото къде е този полигон на Горна баня ?
                        Не ти е требе да знаеш за сега колега,още не си и се нарадвал дет се казва,рано и е да я трошиш

Коментар

Като минеш сводестото мостче след лукоил свиваш в ляво.Продължаваш 100-200 метра и гледаш в ляво за просека в храсталака.Пускаш бавните,прекръстваш се и проверяваш телефона за заредена батерия и обхват.Някой друг кроасан или нещо по-калорично също не са излишни.
                          Късмет
                          08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                            Като минеш сводестото мостче след лукоил свиваш в ляво.Продължаваш 100-200 метра и гледаш в ляво за просека в храсталака.Пускаш бавните,прекръстваш се и проверяваш телефона за заредена батерия и обхват.Някой друг кроасан или нещо по-калорично също не са излишни.
                            Късмет
                            не му пали фитилите,така наречения "полигон" го видех лятоска и ми стана лошо,сега пък не знам каква е гняс...
                            аре да се слезе бива,да се мине локвето пак,ама да се качиш обратно по склончето..,тва си е извращение баси

Коментар

Честито! Дълго време да те радва и много безаварийни . Хубаво шнорхелче . Извинявай за въпроса Кви пари е ако не етайна ?
                              MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X