Здравейте колеги след дълго четене на този форум взех, че и аз се зарибих да си купя проходима машинка, къде поради това, че наскоро станах ловец или пък поради недостатъкът през зимния сезон на задното предаване с каквото предаване е основният ми автомобил (БМВ въпреки, че си има и своите предимства особенно в завоите
) и ето той е факт MITSUBISHI PAJERO 2,8 95-та годинка.
Ето и малко снимки;
Първата снимка е веднага след покупката естествено мигновенно след обслужването направих малко козметични промени(малко странно ме гледаха комшиите като ме видяха да дялкам с флекса по калниците
), и разбира се малко оборудване за всеки случай 
М/у другото изненадан съм от липсата на магазини за офроуд оборудване при наличието на толкова много джипки по улиците.
Сега съм намислил да монтирам и лебедка след това леко лифтче естествено тези гуми ще малеят а и 16 цола са си по добре и т.н....... както всички вие знаете докато стоиноста на нововъведенията надхвърли многократно първоначалната инвестиция
.
Хайде поздрави и надявам се скоро да направим една разходка по гората .

Ето и малко снимки;
Първата снимка е веднага след покупката естествено мигновенно след обслужването направих малко козметични промени(малко странно ме гледаха комшиите като ме видяха да дялкам с флекса по калниците

М/у другото изненадан съм от липсата на магазини за офроуд оборудване при наличието на толкова много джипки по улиците.
Сега съм намислил да монтирам и лебедка след това леко лифтче естествено тези гуми ще малеят а и 16 цола са си по добре и т.н....... както всички вие знаете докато стоиноста на нововъведенията надхвърли многократно първоначалната инвестиция

Хайде поздрави и надявам се скоро да направим една разходка по гората .
Коментар