Обява

Свий
Няма добавени обяви.

турбо за паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• турбо за паджеро

здравейте колеги.Имам проблем с турбото ,на паджеро 2,5д мотор 4д56т.Абе, казано направо турбото не става скъсана му е оста.Дайте моля идея от къде да си купя турбо втора ръка ,че се оказа голям проблем да намеря.Имам и още един проблем с този мотор.Той в момента е разглобен и буталните болтове са в ужасно състояние.Дайте съвет откъде да намеря само болтове ,че ги продават само комплект с буталата, а моите бутала са перфектни.Нещо може ли няква замянка от друг мотор.Може ли да се престържат по дебели до моя размер.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

До: турбо за паджеро

Здравей колега,

Обади се на този номер 0898780604 и търси Лозан. Той е член на форума и е много точен. Мисля, че би могъл да ти помогне. Успеух.

Коментар

Освен това и двете неща стават от Галопер, неговият двигател уж е копие на 4D56. Но все пак трябва да се мери...

Коментар

А колко струва ново турбо, че търсите втора употреба?
        Don't hunt IF you can't kill
        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

турбото на 4д56т паджеро ,е обикновенно а на галпера е със водно охлаждане,много близко до 4м40-2.8
          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

И все пак някой знае ли цени или поне сайтове от кдето може да се намери нещо такова? Дано скоро не ми се налага, но знае ли човек....
            Don't hunt IF you can't kill
            първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

ти пък колега,не викай мечката)))
              втора употреба има в София на Симеон ,състояние -неясно,некой от тарамбуките дават ушким гаранция-цени около 350 без водно охлаждане,другото с 100 отгоре,Роялтурбо "ремонтират",не е за препоръчване,чуват се много лоши отзиви,гаранция на практика -никаква,ще те събират вода от 9 дола,и накрая ще излезе,че пак се е скапало от неправилна употреба,във Варна ги правили,от там отзивите са добри...ремонта излиза към 600 кинта,ново-1300 но и там рискът е баят,толкова боклуци се продават,че не е истина,а в Балканстар е страшно и да попиташ,та окд напълно се скапе май най-добрия вариант е риска с втора употреба май,особено ако имаш доверен човек дето се вре по чужбинските автоморги,може да ти го докара и за 50 еврака

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X