Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двигател

Може ли да се сложи бензинов двигател/3.0 V6/ на мястото на 2.3TD?
    Като се ползва старата дизелова скоростна кутия?
    Става въпрос за Митцубиши Паджеро дълга база 87'
    Те т'ва е Баце...

До: Двигател

Не съм участвал в такова упражнение... Опитах се да намеря инфо из документите, но попаднах само на долната таблица. Мисля, че с предавателни числа проблем няма да има, но за присъединителните размери...
    Отдолу в ляво е видно, че на една и съща скоростна кутия са монтирани 2.5 ТД и 3000 V6.
    A 2.5ТД и 2.3 ТД са еднакви по размери
    Прикачени файлове

Коментар

А случайно на бензиново 3000 куб.,автоматик може ли да му се сложи ръчка или е голямо приключението?
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
        А случайно на бензиново 3000 куб.,автоматик може ли да му се сложи ръчка или е голямо приключението?
        Тук проблем не би трябвало да има. Този модел е произвеждан и с автомат, и с ръчка; само трябва да се вземе правилният модел кутия.

Коментар

Предлагат ми едно дълго паджеро,3000 куб.,бензин,с много добър двигател и автоматик,не включващ 4-та предавка...някой има ли идея този проблем в какви финансови граници се простира(напр. в "джемини")?

Коментар

И аз мисля ,че не би трябвало да има проблем да му се сложат ръчки,въпроса е че трябва да видиш кои модел скорости ти трябват

Коментар

... автоматик,не включващ 4-та предавка...някой има ли идея този проблем в какви финансови граници се простира(напр. в "джемини")?
              Хех... Може да се дължи на счупено бутонче "овърдрайв" на лоста (то разрешава четвъртата предавка), за стотинки, а може и да задълбае яко...

Коментар

не включващ 4-та предавка...
                Дай кутия, дай година, дай да врътнем кръгче.............. старите автоматици са трискоростни .....и са железни !!!!!
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Купиха го преди мен...Да му е честит на новия собственик и безаварийни...шефа не сервиза,където се продаваше също спомена за това въпросно"копче"...ако се окаже наистина така с мотор на реални 100.000 км. и меко казано смешна продажна цена като минимимум ще се пробвам да си захапя т...те понеже ми го пазиха известно време да се реша...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X