Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде Ангренажнo колело за разпределителният вал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде Ангренажнo колело за разпределителният вал

Привет калегиСлед дълго лутане по моргите в Пловдив така и не можах да намеря Ангренажното колело на разпределителният вал а и нищо друго за Митсубиши Л 200 1998 гадина Зъбното колело е със 48 зъба със заоблините легла за ремъка- и е за двигател модел 4D56 2.5 TDI .Понеже на по старият модел леглата на колелото са провоъгални и по плитки та за това упоменавам за формата на каналите
    Ако някой може да ми даде информация от къде мога да си закупя такова колело ще му бъда много благодарен
    П.С Също така търся и воден радиатор модела е MR281023
    и изобщо за L 200 къде могат да се намерят части второ употреба
    Благодаря Предварително

До: От къде Ангренажна колело за разпределителният вал

Ето и снимки за сравнение на счупеното ангренажно колело Евентуално ако някой му се намира същото
    Прикачени файлове

Коментар

Не знам до колко е уместно, нека по-запознатите да кажат, но в краен случай дали не може да бъде изработено такова?

П.С След като успяваме и бутала да правим едва ли едно колело ще ни се опре

Коментар

Първоначално публикуван от Scud_ti Преглед на мнение
        Не знам до колко е уместно, нека по-запознатите да кажат, но в краен случай дали не може да бъде изработено такова?

П.С След като успяваме и бутала да правим едва ли едно колело ще ни се опре

Може,на Грозньо е правено.Неговото е пластмасово,но там където го правиха,правят и метални.

ПП,за радиатор виж при тези-032/643 992,643 999-Сикона.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Тук гледам едно Паджеро на части...

Коментар

благодаря на всички за бързите отговориА някой да знае сайтове за части за Митсубиши във Гърция

Коментар

До: От къде Ангренажнo колело за разпределителният вал

Повечето части които ми трябваха ми ги доставиха от Гърцияи то на много ниски цени Сега търся Воден радиатор втора употребаПонеже не ми останаха пари за нов Джипа е MITSUBISHI L200 98година 2.5 TDI

Коментар

Ето и фабричния номер на радиатора MR281023
                Прикачени файлове

Коментар

Провери ли при тези- 032/643 992,643 999-Сикона. Продават нови,но цените според мен са приемливи.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Провери ли при тези- 032/643 992,643 999-Сикона. Продават нови,но цените според мен са приемливи.
                    Не съм проверил Ти ми беше казъл но ме съмнява да е по евтин от колкото в Гърция там е към 300лв За всеки случай утре ще проверя Благодаря

Коментар

Има един човек в Пловдив който пътува да Гърция всяка седмица.Офиса му е срещу военната болница.Имам му визитките но са в колата ми .Тои ми достави врата за моето Л-200 и съм доволен от него.Ако искаш повече информация ми пиши на ЛС или тел 0887 660173 ще ти кажа всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        Има един човек в Пловдив който пътува да Гърция всяка седмица.Офиса му е срещу военната болница.Имам му визитките но са в колата ми .Тои ми достави врата за моето Л-200 и съм доволен от него.Ако искаш повече информация ми пиши на ЛС или тел 0887 660173 ще ти кажа всичко.
                        Точно той ми достави частитеНо и във Гърция е скъп радиатораАко изпадне от някъде втора употреба ще е по добрия вариянт

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X