извинете ме но въобще не ги чувам тез копчета.има едно |а/т mode|кат го натисна напред изписва pwr a назад hold за кво е туй
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос(малко тъп)
Свий
X
-
До: въпрос(малко тъп)
за скоростите.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Всъщност положенията на този бутон са три - в средата е "normal".Първоначално публикуван от Ars72 Преглед на мнениеизвинете ме но въобще не ги чувам тез копчета.има едно |а/т mode|кат го натисна напред изписва pwr a назад hold за кво е туй
Режими на работа на автомата. "Power" е спортен режим, с превключване на по-високи обороти, за изпреварвания примерно на колони автомобили по баир. "Hold" буквално значи "задръж", за каране по хлъзгави пътища. Например при този режим автоматът тръгва от втора скорост.
Коментар
-
Знам че е за скоростите, ама, добре би било, кола, модел, година и т.н.Never mindПървоначално публикуван от митко Преглед на мнениеза скоростите.
Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
-
+1 На някои автоматици съм срещал холд като "зимен режим" тъкмо за това тръгване от втора скорост.Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеВсъщност положенията на този бутон са три - в средата е "normal".
Режими на работа на автомата. "Power" е спортен режим, с превключване на по-високи обороти, за изпреварвания примерно на колони автомобили по баир. "Hold" буквално значи "задръж", за каране по хлъзгави пътища. Например при този режим автоматът тръгва от втора скорост.Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
-
Това е бутонът "овърдрайв". При натиснат автоматът използва и 4-та предавка, която е повишаваща (трета е директна). При изключен ги реди до трета и обратно. Използва се при изкачване и при спускане, за да имаш моторна спирачка. Нормално се кара с включен, така при висока скорост оборотите са по-ниски и от там се снижава разхода.Първоначално публикуван от Ars72 Преглед на мнениемерси много имам го от февруари,навартях му над 30000км.без да знам

ми тва на лоста за кво е нали за изпреварването е то
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар