Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да купя или да не купя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да купя или да не купя

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
    ...
    Пич вземи някои които разбира да доиде да го гледа,че в такива приключения може да се метнеш че ще се разориш...
    И аз това се опитах да му подскажа. Джипа няма номера, което говори че продавача не иска много много да се тества и да се кара в сервиз са диагностика.
    Освен това трябва да си много голям наглец че да върнеш километража на една 15г. кола на 81000. Това още по красноречиво говори за продавача.
    От едно кръгче на някой паркинг, или из някоя квартална уличка не можеш да разбереш много.

Коментар

Ако използваш бутона търсене има толкова много въпроси на хора като теб,по спомени:
      "колата върви по асвалт,закарах я по черен път,едни баири и започнаха нещо да чатка отдолу и се отказах..."
      "на бавните в предният мост като навиех ляв волан и започна да стърже.."
      Това са малкото от нещата за които имам спомен от други колеги.
      Джип се тества в кал,да върти да се омаже да се напъне за да видиш какъв е,аз така направих след 2 огледа и не съм сгрешил,не да го напънеш и да му изключват скоростите,и да стои като паметник,или да го караш като лека кола,тогава си вземи кола не джип.
      Джипа е на годинки и ще има изненеди,затова гледаи преди да взимаш.
      Парите са твои,ти си опеделяш какво да вземеш.

П.с гледаи много внимателно за ръжда,само това няма оправия по джиповете,друго се прави,ама ръжда има ли не се занимавай колкто и да е добър джипа

поздрави
      Последно редактирано от FiveFinger; 22-09-08, 11:43.

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
        А каква ти е гаранцията че предният собственик не е ходил?
        Пич вземи някои които разбира да доиде да го гледа,че в такива приключения може да се метнеш че ще се разориш,супер селекта е колкото хубав,толкова и лош ако започне да се чупи,хората които му разбират се броят на едната ръка,да не тичаш от град на град за части и маистори?
        Помисли,успокои страстите,взимаи жената с теб,и маистора и пак на оглед.Джипа не е леко кола и разходите за непредвидими,само едни гуми са ти 1000 лв и нагоре,идеята за джип блазни,но помисли си пак,ако го вземеш успех дано да си имал късмет и добре дошъл в отбора.

п.с провери всички тампони по двигателя че почти съм сигурен съм за смяна,и провери да не е прегряван,не знаеш предният собственик как го е юркал.Всеки знае колко са здрави и никои нищо не сменя,кара и продава и после някои като теб ги реставрира,или се разорява и го продава на следващият-умната!

Поздрави
        Колко такива джипа си имал и карал.
        Кой е чупил супер селект.Знаеш ли какво има в кутията че приказваш празни приказки.Вътре има зъбни колела и нищо извънземно.
        Досега жена кола не ми е избирала и надали ще се намери толкова компетентна.
        Освен това тая кола струва нищо пари.Да говорим за джип дето струва 70 бона и нагоре там е разоряването.Разбирачи.

Коментар

Вземай Паджерото и не си мисли за никакви Витарки.Те са две класи надолу,изобщо не може да има база за сръвнение.

Коментар

Скоростния лост (ръкохватката) по степен на износване съответства на километража ( тук бих поспорил с Андро за годините и километрите, ама само ако сме при джипа, не виртуално) така обаче трябва да е износен и волана, а външния край на шофьорската седалка да е видимо захабен, но ЗДРАВ иначе нещо е сменяно. Колата със сигурност е мита (може и боядисвана), но боклука в ръбчетата в купето показва че скоро не е била "събличана до голо"
            За "детевоз" не е най доброто, а ако е Колата на семейството не е добре да достигаш финансовия си таван, освен ако "тавана на бюджета" визира бюджета за кола, не брутния Лично аз отдавна карам коли МАХ 6-месечни брутни дохода
            Иначе щом ти е на сърце скачай СМЕЛО
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Иначе щом ти е на сърце скачай СМЕЛО
              Той колегата сигурно е скочил вече, щом го няма да се обади - оправя документи, пробва...
              Иначе не стигайте до кавга - да гледа за ръжда по шасито и за мехурчета в антифриза, другото са дреболии Няма начин да няма нещо за ядове, но дано да е дребно... Това си е правило.

Коментар

само времето ще покаже читава ли е колата
                А това че в супер селекта има зъбни колела не го прави вечен нали?
                Че какво лошо има жента да бъде с теб на покупката?човека го е казал че му трябва за детевоз.ама кои да чете,това че ти не се съветваш с нея си е твоя работа,която не ме интересува ни най-малко.
                Имам познат които има същото с ляв волан,кара го 5 месеца и започнаха да мигат лампите на предните кола при 2H,ще се чупи нещо но ще видим.
                Аиде с здраве и без заяждане.

Поздрави

Коментар

Не се карайте бре .
                  Мислих, мислих, един вика НЕ, друг вика взимай.....
                  Ще взема да го взема
                  Това и е вида, в който е свалена от автовоза - преди миене и пудрене.
                  Па после ще казвате откъде части и при кого за ремонт
                  Това е - четох, мислих, сравнявах кое, как, колко - имах "ясна визия" (както казват по телевизора ентелегентите) за това, каква кола ми трябва и мога да си позволя... и после видях това и просто ми хареса...
                  Може пък мойта да е...стискайте ми палци

Коментар

Щом ти е на сърце,взимаи я,а тази част с ремонтите не ти я пожелавам
                    Поне отиди с маистора да я огледа и да свалите някои лев,може и прикрит косур да има,а че сега е свалена от автовоза не и вярваи,познати с автокъща ги докарват по поръчка и веднага при маистора вдигат я на крака,а през това време се ваикат на хората че тира блокирал двигател в сърбия какво ще правят,сега е на паркинг,мале,мале чудо,след една седмица колите се докарват с автовоза и ето така са дошли,нищо и няма,а те дори и 2 грама парх нямат,защото съм виждал наистина коли свалени от автовоза,ми пръст и мръсотия,мизерия да пишеш по тях.ти си знаеш

Поздрави

Коментар

То всичко много хубаво ама като видя стара кола(джип) с излъскан двигател и тръпки ме побиват.Дано не съм лош пророк ама.....имай едно на ум.
                      Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнение
                        Не се карайте бре .
                        Ще взема да го взема
                        Може пък мойта да е...стискайте ми палци
                        Пък я докарай като е вземеш, може да се популим но после, имам Голям Ръждив Пирон да я надраскам против уроки и зли очи и после много и безаварийни
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                          Пък я докарай като е вземеш, може да се популим но после, имам Голям Ръждив Пирон да я надраскам против уроки и зли очи и после много и безаварийни
                          Шъ търсиме драки - с пирон 'секи може

Коментар

Не се чуди човече за Паджерото, вземай и да ти е на късмет . Обслужването за което питаш е около 700 лв., разбира се, не от Ратола, а алтернативи, но качествени. Смени и ремъка на балансиращия вал, при мене агренажния като че ли беше скоро сменян, но на балансиращие си беше оригиналния (обслужване в Италия).
                            Внимавай с номерата на джамбазите, както те съветват и колегите, аз ти гарантирам за модела на база девет месечно ползване.
                            Прочети във форума по какво се оченява състоянието, най-малкото да смъкнеш някой лев от цената.
                            Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Взех го!
                              Като го строша заради вас (щото от тоА форум само глупости ми се въртят в главата ), ще помагате да го оправям...

Коментар

Честито! Със здраве да го караш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X