Първо, знам, че тук не е форума за "търся да купя", също знам, че има безброй теми за морги, но надеждата ми е ако някой колега е мернал някое Pajero-Sport по софийско-дупнишките морги скоро, да ми спести ужасно много обикаляне и звънене по телефони
Предполагам, че темата ми ще бъде преместена, но си мисля че все пак имам някакво основание да я пусна в основния Mitsubishi форум 
Трябва ми заден диференциал, ще разглабяме моя за да проверим за източника на вибрацията, и от сервиза ме посъветваха много разумно да намеря някъде един втора ръка преди да започнем хирургията, за да не стане така че колата седи разглобена на трупчета месец и повече впоследствие. Благодаря за всеки съвет и идея

Трябва ми заден диференциал, ще разглабяме моя за да проверим за източника на вибрацията, и от сервиза ме посъветваха много разумно да намеря някъде един втора ръка преди да започнем хирургията, за да не стане така че колата седи разглобена на трупчета месец и повече впоследствие. Благодаря за всеки съвет и идея