Колеги, скоро се сдобих с Mitsubishi Pajero 2.5 TDI Super Select кьса база и искам да му сложа зимни гуми. Вие с какви карате и какво може да ми препорьчате? Предварително мерси !!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой с какви гуми кара зимата ??
Свий
X
-
Кой с какви гуми кара зимата ??
Тагове: Няма
-
До: Кой с какви гуми кара зимата ??
Здравей и честита придобивка. Аз не съм слагал още зимни гуми, но съм се ориентира към Йокохама Геоландер ГО72. От мнения на вече ползвали я, и най-вече от класации по руски сайтове заедно с Купер-а М+S е най-добрата зимна гума. Гледам има я за около 300лв нова, това за 31-ца.
Коментар
-
В тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36992 продавам гуми с които имах възможността да карам 2-месеца тази зима и то в голям сняг и лед....еми перфектни са
и ги препоръчвам на всеки. Аз лично за новото ми паджеро ще купа пак такива само че 16-ки защото 15-те са ми малки и не стават.
Коментар
-
Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнениеНе знам, всеки си прави преценката, но не бих тръгнал да катеря и спускам стръмен наклон със сняг и лед зимата, с летна или АТ гума.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеТи си знаеш парите са си твой. А разликата между лятна и AT гума е от тука до луната.
Коментар
-
"Спрях се на Malatesta Kobra какво ще кажете ? "
Не стават - каучукът се втвърдява от студа, а и големите плочки нямат ламели - стават като за пързалка. Тези гуми стават само за кишав, мек сняг и кал.
При студ, лед и твърд сняг - само оригинални зимни гуми.Land Rover Discovery 1-300tdi
Коментар
-
Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнениеЕстественно , че варианта АТ е по-изгоден финансово, мен просто не ми се експериментира, че ако не вършат работа едно ще закъсам, второ се набутвам. Затова давам мнение за зимна гумаno signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от _by_rado_ Преглед на мнениеСпрях се на Malatesta Kobra какво ще кажете ?
В същност, защо не кажеш къде и как смяташ да си караш джипката?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеКолега никой не му се експериментира с 1000 лв. Нали за това се сме събрали за да си помагаме. Аз карам вече 100 000 км. с BFG AT. Ходя зимата на ски и джапам в дълбок сняг. Карам си и по поляните и по калищата и по пясъка, ходя често на риба. Нали това се опитвам да ти кажа, това не е лека кола и не се налага смяната на гуми с всеки сезон. Ако все пак имаш желание и средства най-добрия вариант е зимни и летни и едни за пясък и едни агресивни за оффроуд., пък и складово помещение не ми се намира
. Виж, благодаря на такива като теб , който споделят реален опит.Ще помисля и може и аз да мина на варианта АТ, щом са ти вършили BFG работа, има АТ с по-добри показатели за сняг и лед, като например тази класация http://www.tirerack.com/tires/survey...l&sortValue=16, и може би си прав , че те ще вършат работа зимата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар