Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой с какви гуми кара зимата ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой с какви гуми кара зимата ??

Колеги, скоро се сдобих с Mitsubishi Pajero 2.5 TDI Super Select кьса база и искам да му сложа зимни гуми. Вие с какви карате и какво може да ми препорьчате? Предварително мерси !!!!
    Последно редактирано от Паджеровод; 13-09-08, 21:41. Причина: Малко правописни грешки

До: Кои с какви гуми кара зимата ??

Докато споделят колегите, можеш да погледнеш и в общия подфорум за гуми. Там има и теми, които започнаха от тук и после бяха преместени.

Коментар

До: Кой с какви гуми кара зимата ??

Здравей и честита придобивка. Аз не съм слагал още зимни гуми, но съм се ориентира към Йокохама Геоландер ГО72. От мнения на вече ползвали я, и най-вече от класации по руски сайтове заедно с Купер-а М+S е най-добрата зимна гума. Гледам има я за около 300лв нова, това за 31-ца.

Коментар

В тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36992 продавам гуми с които имах възможността да карам 2-месеца тази зима и то в голям сняг и лед....еми перфектни са и ги препоръчвам на всеки. Аз лично за новото ми паджеро ще купа пак такива само че 16-ки защото 15-те са ми малки и не стават.

Коментар

Само едно не мога да вдена. За какво са ви джипове като пак ще сменяте зимна/лятна гума???? Странна работа.... тия малките лостчета са за тая работа.
          no signature no problems

Коментар

Не знам, всеки си прави преценката, но не бих тръгнал да катеря и спускам стръмен наклон със сняг и лед зимата, с летна или АТ гума.

Коментар

Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнение
              Не знам, всеки си прави преценката, но не бих тръгнал да катеря и спускам стръмен наклон със сняг и лед зимата, с летна или АТ гума.
              Ти си знаеш парите са си твой. А разликата между лятна и AT гума е от тука до луната.
              no signature no problems

Коментар

И аз разчитам на АТ и зиме и лете, но понеже не съм карал със сезонни и нямам база за сравнение не бързам да препоръчвам. Но мисля, че ми вършат работа, говоря за нови АТ, не регенерат...

Коментар

Спрях се на Malatesta Kobra какво ще кажете ?

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                    Ти си знаеш парите са си твой. А разликата между лятна и AT гума е от тука до луната.
                    Естественно , че варианта АТ е по-изгоден финансово, мен просто не ми се експериментира, че ако не вършат работа едно ще закъсам, второ се набутвам. Затова давам мнение за зимна гума

Коментар

"Спрях се на Malatesta Kobra какво ще кажете ? "
                      Не стават - каучукът се втвърдява от студа, а и големите плочки нямат ламели - стават като за пързалка. Тези гуми стават само за кишав, мек сняг и кал.
                      При студ, лед и твърд сняг - само оригинални зимни гуми.
                      Land Rover Discovery 1-300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнение
                        Естественно , че варианта АТ е по-изгоден финансово, мен просто не ми се експериментира, че ако не вършат работа едно ще закъсам, второ се набутвам. Затова давам мнение за зимна гума
                        Колега никой не му се експериментира с 1000 лв. Нали за това се сме събрали за да си помагаме. Аз карам вече 100 000 км. с BFG AT. Ходя зимата на ски и джапам в дълбок сняг. Карам си и по поляните и по калищата и по пясъка, ходя често на риба. Нали това се опитвам да ти кажа, това не е лека кола и не се налага смяната на гуми с всеки сезон. Ако все пак имаш желание и средства най-добрия вариант е зимни и летни и едни за пясък и едни агресивни за оффроуд.
                        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от _by_rado_ Преглед на мнение
                          Спрях се на Malatesta Kobra какво ще кажете ?
                          Това не са зимни гуми, а гуми за кал. На утъпкан сняг и заледено ще се пързаляш като шейна.

В същност, защо не кажеш къде и как смяташ да си караш джипката?
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                            Колега никой не му се експериментира с 1000 лв. Нали за това се сме събрали за да си помагаме. Аз карам вече 100 000 км. с BFG AT. Ходя зимата на ски и джапам в дълбок сняг. Карам си и по поляните и по калищата и по пясъка, ходя често на риба. Нали това се опитвам да ти кажа, това не е лека кола и не се налага смяната на гуми с всеки сезон. Ако все пак имаш желание и средства най-добрия вариант е зимни и летни и едни за пясък и едни агресивни за оффроуд.
                            Аз желание имам, средства не, пък и складово помещение не ми се намира. Виж, благодаря на такива като теб , който споделят реален опит.Ще помисля и може и аз да мина на варианта АТ, щом са ти вършили BFG работа, има АТ с по-добри показатели за сняг и лед, като например тази класация http://www.tirerack.com/tires/survey...l&sortValue=16, и може би си прав , че те ще вършат работа зимата.

Коментар

Ще карам джипа зимата в гората на лов и за риба с тези гуми ще се кара само зимата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X