Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поздрави и от мен...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поздрави и от мен...

... след като буквално тези дни направих тази промяна - отляво към дясно:

Повече подробности съм написал ТУК.

Поздрави,

С.
    "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

До: Поздрави и от мен...

Ами, добре дошъл!
    Мисля, че откъм двигател си взел най-доброто (за модела). За другите неща ще чакаме да споделиш обективни впечатления!
    Честито!

Коментар

Благодаря, колега!

Казваш, най-добрия двигател? Ами дано.

Ще споделям впечатления, разбира се.

Вие само се обаждайте когато правите общи сбирки на почитателите на марката.

Коментар

ами , добре дошъл в отбора
        емил златков
        паджеро 2.5тд
        ве стром 650

Коментар

Малко впечатления от първото извънградско каране:

Маршрут: София-Русе-Разград-В. Търново-София. Време - предимно дъждовно, пътната настилка - почти навсякъде мокра. Машината върви много динамично, усещането е като че се кара лек автомобил, при това мощен. Изпреварва без проблеми, хвърлям се и на по-смели маневри, за каквито не смеех и да помисля при Патрола.

Разход: 12.6, чисто извънградски. Малко много, ама няма как... Автопилота уласнява много живота, за първи път използвам. Основно гонех 110-120 км на автопилот, около 140 на Магистралата. Доста добре маневрира по локвите, нямаше изпълнения в стил "аквапланинг". Стабилен е и на завой - като за този клас автомобили.

Въобще - страшно е! Много съм доволен!

П.С. Карах само на 2Н. Добре че Мишо от Форума ми звънна, та ми предложи да премина на 4Н за проба... Не забелязах голяма разлика, поне при това време, път и скорост.

Коментар

Първоначално публикуван от Samuil Преглед на мнение
            Разход: 12.6, чисто извънградски. Малко много, ама няма как... Автопилота уласнява много живота, за първи път използвам. Основно гонех 110-120 км на автопилот, около 140 на Магистралата. Доста добре маневрира по локвите, нямаше изпълнения в стил "аквапланинг". Стабилен е и на завой - като за този клас автомобили.

Въобще - страшно е! Много съм доволен!

П.С. Карах само на 2Н. Добре че Мишо от Форума ми звънна, та ми предложи да премина на 4Н за проба... Не забелязах голяма разлика, поне при това време, път и скорост.
            При колко оборота държи тази скорост? 140.

С щракането между 2Н и 4Н на практика имаш джип "парт тайм" и съответно "фул там" 4Х4. Две в едно, дет' се вика Можеш да почувстваш и провериш предимствата и на двете на една машина. Много е изписано във форума по тази тема...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              ... При колко оборота държи тази скорост? 140...
              Колега, ти ме хвърли в размисъл... не мога да кажа точно, при все, че честичко хвърлях поглед на оборотомера. Направи ми впечатление обаче, че като цяло държи по-високи обороти в зелената зона /до 3000 оборота при светещ надпис GDI - ECO - при леко спускане, разбира се.../. Причината за това е и 5-тата скорост, която Патрола няма.

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              ... С щракането между 2Н и 4Н на практика имаш джип "парт тайм" и съответно "фул там" 4Х4. Две в едно, дет' се вика ...
              Да, това е много хубаво! Ще се поразровя за въпросните теми.

Коментар

Малко инфо от магистрала Тракия: Уикенда бях на риболовно състезание на Канала в Пловдив, та ходихме с Паджерото. На магистралата на отиване реших да изпробвам максималната скорост. На документи, тя е 185 км/час за автоматиците, 190 за ръчката. Аз обаче превиших тези данни - вдигнах до 200 км/час. Държеше ги стабилно на 4000 оборота.

Казвам просто за статистиката. Върви много мазно, точно като паркетник. Въобще - №1 е за он-роуд!

Коментар

Радвам се, че новата придобивка ти носи само положителни емоции! Пожелавам ти от сърце това да продължава и занапред!

П.П. И да си я гледкаш, че като решиш да вземеш нещо ново, предполагам първо на колегите тук ще я предложиш... Та да можем и ние да и се порадваме.
                  Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X