Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компас на Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Компас на Паджеро 2

Здравейте. Някой да знае защо следвайки процедурата по рисетването на компаса на Паджерото, започва да си показва посоката на движение нормално, а при следващо запалване пак иска настройване. Благодаря предварително на отзовалите се

До: Компас на Паджеро 2

Търсене...
    Цък и цък?

Коментар

Благодаря , но това вече съм го намерил и пробал. Настрийва се и показва точно, но като извадя контакнтния ключ при следващо палене пак обикаля само S. Компаса е електронен. Интересно , че на мен не ми излизат тези кодове за географските ширини при продължително задържане на бутона за настройка.Ще пробвам пак

Коментар

Ето една схема, за съжаление с много лошо качество. Не съм имал такъв компас, но от това, което казваш оставам с впечатление, че след изключване на К.К. трябва да остава резервно захранване към електронния блок, което да обезпечава "паметта", но го няма. Това би могло да бъде един "разъем перемьiчка" на схемата или пък предпазител?!?

Коментар

Май тва ще да е, защото имам и някои други ел неща който не работеха, онзи ден един жичкаджия нещо замерва и всичко проработи, това докато не запалих пак на другата сутрин, когато пак същия проблем. Явно е в ел.инсталацията проблема. Днес ще я прегледат. Благодаря за схемата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X