Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евентуална покупка на L200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Евентуална покупка на L200

Мотаейки се днес мернах при мой познат L200, 2 врати. Състоянието му е доста плачевно, вътре е кочина. Не можахме да го запалим, няма нафта Била свътшила при предишното палене... още не са го обезвъздушили. Може и така да е. Може и да не е.

Параметрите:
    Според търговеца е поризведен 96 година
    4WD, автоматични хъбове
    2.5 Турбо дизел, няма интеркулер
    200 000 + не малко отгоре, реални, не пропуснах да подчертаят реални 5 пъти
    климатик
    2 врати
    багажника е облицован с алуминиев рифел, има оформени два съндъка
    не обърнах внимание дали е автоматик или с ръчни скорости

Косурите, поне на пръв поглед:
    разбит десен прозорец
    удар отпред - крива броня и маска, счупена решетка, стъкратията е здрава, радиатора има течност, явно не е спукан
    вътре е кочина, калъфите на седалките са скъсани, пълно е със стъкла
    изглежда като гробница, но все пак внушителна гробница

Цената - 5000 лева

Ако все пак се реша да го гледам втори път на какво да обърна най-сериозно внимание? Знам, че въпросът е много общ, но не познавам автомобила.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

До: Евентуална покупка на L200

Не звучи хич добре! Искай тест-драйв, щом е твой човек и карай в сервиз. Иначе е умряла котка в чувал ако не го провериш. Ти сам както и да го гледаш ще видиш малко. И искай ориентировъчна цена на ремонтите, ако тя не те откаже... ами купувай!

Коментар

Нещо не звучи добре 5000 лева за кола, която е в състояние за продажба на части.
      Ако толкова Ви е впечатлила първо я запалете (би трябвало да се обезвъздуши лесно) и вижте дали се движи и доколко функционира 4х4то. Все пак останалото е тенекия
      Зима иде

Коментар

Е външният вид е пълна скръб. Има доста почупени неща, нядявам се предимно козметика. Озадачи ме, че са въртяли до падане на акумулатора и не е обезвъздушил. Явно има нещо гнило.

При всички положения цената подлежи на коментар. Особено след посещение в сервиз. Ще оставя идеята да "отлежи" една нощ, да видим какъв акъл ще ми дойде до утре Изглежда ползван като служебен, карали са го до отказ. Прозореца може да е счупен и тук, не питах.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Направо като видях темата и все едно че ударих десетка.
          Аз си купих без да питам, а сега вие ми кажете дали съм се набутал.
          Mитсубиши Л-200 Нов внос Австрия.Катастрофирал през таван.Година 1996 януари 61000 км.Първи собственник.Ремонта ще коства 2000 лв.
          Моля дайте мнение,че жената иска да ме изгонва от дома с купчината желязо.Ето и малко по ясна представа.Забравих да кажа че дадох 6000 Български лева.
          Прикачени файлове

Коментар

Аз май съм по-габровец от тебе, поне що се отнася до тънки сметки... Но, щом си броил левовете, няма да казвам нищо лошо. Дано само шасито да не е осукано или изгнило, другото се прави.
            Успех!

Коментар

...Единия да продаде на другия и от двете направете едно, а за да няма капо нека резултата да е кабина и половина!...Шегувам се!

Не знам, Джарта, как ги смяташ тез 2000 лв. за ремонт...Аз поне не бих успял за толкоз...Дано жена ти да не чете темата!
              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
              KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                Аз май съм по-габровец от тебе, поне що се отнася до тънки сметки... Но, щом си броил левовете, няма да казвам нищо лошо. Дано само шасито да не е осукано или изгнило, другото се прави.
                Успех!
                Всичко е в много добро състояние Шасито е в перфектно състояние.Правя сравнение е Паджеро което купих от Австрия лично аз и беше кърпено там особенно некадърно.По принцип купувам пикапа заради доброто му състояние ,а смисъл шаси,двигател,ходова част.Смятам че ламарините ще се очукат а стъклата ще се сменят.
                Ама все пак и късмета си е решаващ фактор.

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                  ...Единия да продаде на другия и от двете направете едно, а за да няма капо нека резултата да е кабина и половина!...Шегувам се!

Не знам, Джарта, как ги смяташ тез 2000 лв. за ремонт...Аз поне не бих успял за толкоз...Дано жена ти да не чете темата!
                  Що бе за 200 лева са стъклата и 1500 ми искат за тенекеджииски и бояджииски ремонт
                  Забравих да кажа че има и един пласмасов сандък отгоре.
                  Оригинален казаха ми че струвал 1100 евро.имам го и е като нов.
                  Между другото пикапа върви без проблем и не се чува,не чука не лопа,много е стегнат.Няма липси само е счупен десния мигач. Ще ви го представя след ремонта.Не забравяйте че в БГ има много кадърни майстори.

Коментар

Надявам се да успееш да го ремонтираш както си го смятал. Това което ме възпира да взема този, които гледах са километрите (210000+) и цялостното състояние. Личи, че не е пазен въобще. Ако се споразумеем с търговеца за 2-3 хиляди може и да си помисля пак Въпреки, че в Италия сигурно са по 4-5 стотин евро.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

не знам как го мислите това,кола удряна ли е или играл ли е огъня по нея кучета я яли, а това през таван се прави само за да се продаде,но не и да се кара,каква е гаранцията че ще се направи като хората за 1500 лв няма как да я оправят,само боята ти е минимум 800-900 лв.да не стане като вали и вътре да се събират локвите,а това през тавана са го писали пълна щета,как ще го регистрираш?Не знам дали знаете но тавана по принцип не се прави,или ако се прави не става както хората,това е най трудно ремунтируемата част в колата.Ако това мислиш да го изправяш и пълниш с кит,а как са парите с едрогабратните части?Много са те прекарали,върви я връщай или искай поне 2-3000лв да ти върнат.-лично мнение
                      Успех,но ме съмнява от това да стане нещо.

Поздрави
                      Последно редактирано от FiveFinger; 11-08-08, 14:07.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        ....че жената иска да ме изгонва от дома с купчината желязо.....
                        Явно женати разбира повече от тебе....

Коментар

Не се отказвай това беше под боята и рифела на домашния "швейцарец"
                          Прикачени файлове
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

не мога да си обясня защо 2-ра ръка пикапите са по-скъпи от джиповете, като се има предвид, че нови са поне 30% по-евтини...
                            5-6 хиляди лв се намират що-годе джипове, а пикапите за същите пари са доста измъчени...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              не мога да си обясня защо 2-ра ръка пикапите са по-скъпи от джиповете, като се има предвид, че нови са поне 30% по-евтини...
                              5-6 хиляди лв се намират що-годе джипове, а пикапите за същите пари са доста измъчени...
                              Едното може да изкарва пари а другото само те вкарва...
                              Тоест пикапите се купуват повече за бизнес/работа отколкото за развлечение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X