Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hardtop L200 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Hardtop L200 ?

Здравеите,

вече писах за мойата покупка на Л200 от Дубай (Сравнения, тестове, избор между марки, модели и функционалност )
    е купих го и сум много доволен отговария напулно на очакванията ми за семеен камион.
    абе супер е.
    Та това което ми трябва е твърд покрив ?
    Балканстар -- цена забравиям за тях
    Казаха ми за някакъв Грък който правел по поръчка в Свиленград за B50, Hilux i za L200
    цената била на пазарлък около 1500...2000 лв. ж зависимост от екстрите (странични стъкла , трети стоп, задна чистачка и ....др.
    Фирмата е CAS Ltd. , но няма инфо в нета за тях.
    Ако знаете или нещо по въпроса или от каде на разумна цена?
    Лятото свърши иде зима не ми се рине тожарния отсег а и няма как да возя кучката.

Благодаря.

До: Hardtop L200 ?

аз търсих доста из България и... доста ми писна. Най- накрая се обадих на бивш колега, който е в Тайланд и си накупих сума неща (там е втори по мащаб пазар за пикапи след Щатите, а и Л200 се прави там).

Хардтопа с боята и доставката ми излезна около 1500 кинта и съм много доволен. Има и трети (в случая четвърти стоп) и плафонче вътре, но още не съм ги вързал .
    Ако имаш интерес за повече неща от хардтоп (за да се избие транспорта) и ти се чака два месеца - мисля, че мога да ти помогна
    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
      аз търсих доста из България и... доста ми писна. Най- накрая се обадих на бивш колега, който е в Тайланд и си накупих сума неща (там е втори по мащаб пазар за пикапи след Щатите, а и Л200 се прави там).

Хардтопа с боята и доставката ми излезна около 1500 кинта и съм много доволен. Има и трети (в случая четвърти стоп) и плафонче вътре, но още не съм ги вързал .
      Ако имаш интерес за повече неща от хардтоп (за да се избие транспорта) и ти се чака два месеца - мисля, че мога да ти помогна
      Здравей интересуваме възможноста за доставка на хардтоп от тайланд имам рейнджър 2007 и искам да си поръчам и други работи ако може . дай някакви лични координати за контакт
      Прикачени файлове
      По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Звъннете на 0888 504 164,Пловдив.При него се намират такива глезотийки,човека е много податлив и на пазарлък.Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X