Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос

При заявяване конкретно на бутала за Митсубиши,по номер на рамата ли трабва да се направи заявката или по представена мостра на буталото

До: Въпрос

И по двата показатела !!!!!За по сигурно и измерване с шублер

Коментар

По рама е еднозначно.
      Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

имах "удоволствието" да пообикола доста магазини и се убедих...търсеният детайл плътно с тебе!За съжаление е неудобно,но практично,по рамата и различните каталози вероятността за грешка е голяма,специално за буталата двигателя е един и най-вероятно няма да има проблем,ама за "дреболии" гарантирано!
        Последно редактирано от vasss; 25-07-08, 12:26. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от gugushev Преглед на мнение
          При заявяване конкретно на бутала за Митсубиши,по номер на рамата ли трабва да се направи заявката или по представена мостра на буталото

Няма гаранция, че моторът е оригиналният на тази рама, че няма ремонт и пр. В тази връзка за подобен тип резервна част според мен е най-правилно да се прави сравнение с "оригиналмната" част.

ПП. Темата има ли нещо общо с тази http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...787#post432787 , защото в повечето случай в различните подфоруми ще получите относително еднакви отговори.

Коментар

За несъответствието на каталозите вината си е в магазините. По мицубиши номер на част и пазаруване на оригинална част всичко е ясно.
            Има си електронен каталог CAPS и там се вижда всичко по рамата, но наистина в случая по номер на рама за буталата дава различните ремонтни размери - стандартен, 0.25 - 1.0, това трябва да се прецени от майстора, но те са с различни номера така че след като е ясно каква част трябва, номера и е достатъчен.
            Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Аз лично, за да избегна недоразуменията с някоя какичка в магазина, си намирам сам номера на необходимата ми част, кръстосвам за сверка няколко онлайн каталога и отивам подготвен. Ако съвпадне номера с този, който ми кажат в магазина, значи може да им се има доверие.
              Звучи маниашки, но по този начин си спестяваш куп главоболия...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X