Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero 2.5 TDI vs 2.8 TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero 2.5 TDI vs 2.8 TDI

Съжелявам ако темата не е за този подфорум, но съм се спрял на един от двата двигателя и ме интересува поддръжката и колко харчат съответно градско и извънградско. Става въпрос за дълга база '95 година.

Благодаря предварително!

До: Pajero 2.5 TDI vs 2.8 TDI

За разхода можеш да прочетеш инфо от първа ръка в темата "колко ви харчи вашият 4Х4".
    За дълга база 2.5 е слабичък казват някои хора, от друга страна за под 100 коня данъкът е друг
    Преобладава мнението, че 2.8 е по-надежден.
    Най-важно е състоянието, в което ще го вземеш...

Коментар

според мен,най-маловажното в случая е колко ще ти харчи и какъв ще е данъка...а данъка съм го решил кардинално,при гражданската нема мърдане,но разликата не беше фрапираща-в порядъка на 20-30 лева,а за харченето литър,два не вервам да те уплашат,при джипките рахода на гориво е комай най-малкото перо в подръжката,пък и кеф цена нема
      вече се опира до другите фактори-2.8 е с ангренажна верига,което не е малко предимство,26 коня отгоре са си 26 коня,за "градско" каране няма никакъв проблем и с 2.5,даже е и за предпочитане,но при по-екстремни условия мисля,че е по-добре с по-мощничък двигател,направи сметка,че и все пак 2.5 е доста по-разпространен...това при евентуално търсене на части втора употреба
      Аз при еднакви други условия бих взел 2.8 все пак,но като си търсех,просто ги нямаше "масово",90% бяха с дясна дирекция,а от останалото нямаше нищо читаво

Коментар

Главно ми трябва за черен път и за зимата, защото вилата ни е на един стръмен път, който не се почиства и без offroad машина не може да се стигне. Не мисля да го юркам по калищата, но знае ли човек какво ще ми прищрака в главата. Мисля че ще се спра на 2.8 главно заради това че ми е харесал един доста повдигнат и на сгодни парици. За разхода вече ще погледна в съответната тема.

Благодаря много!

Коментар

Споделям мнението на колегите...

При равни други обстоятелства бих избрал 2.8 отново, без да се замисля, въпреки че е по-висока продажната му цена.

Най-добре се повози на единия и на другия, и си реши дали повечето мощ и въртящ момент са от занчение за теб.

Ще ти дам да покараш, ако минаваш през Пловдив.
          Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

Първоначално публикуван от Dr.Jend Преглед на мнение
            Споделям мнението на колегите...

При равни други обстоятелства бих избрал 2.8 отново, без да се замисля, въпреки че е по-висока продажната му цена.

Най-добре се повози на единия и на другия, и си реши дали повечето мощ и въртящ момент са от занчение за теб.

Ще ти дам да покараш, ако минаваш през Пловдив.

В интерес на истината съм си харесал същото като твоето, същата година и двигател Това ми хареса в него, че е допълнително повдигнато. Започва събирането на парици за закупуването му вмомента

Коментар

Успех желая!
              Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X