Колеги дайте мнение за новото Паджеро.Защото сам си го поръчал и до месец ще дойде в БГ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новото Паджеро
Свий
X
-
До: Новото Паджеро
Първоначално публикуван от genata Преглед на мнениеКолеги дайте мнение за новото Паджеро.Защото сам си го поръчал и до месец ще дойде в БГ.Ще чакаме мнения от теб.
Коментар
-
И аз ги гледах в шоурума на Балкан стар. Много ми хареса и правих тест драйв. Единственото лошо, което чух за него е автоматика. Казаха, че създавал много проблеми. Дано да не е вярно. Като го вземеш пиши и помести повече снимки. Да ти е честит и БЕЗАВАРИЙНО!
Коментар
-
Да ти е честита машината!
Аз имам двама приятели, които живеят в Дубай и си купиха такива машини. не са се оплакали още!Обещаха, като им омръзнат първо на мен да ги предложат за покупка.
В ОАЕ и въобще в залива, основен конкурент им е TOYOTA LC PRADO. С най-голяма част от пазара са - 36% към 32% за PAJERO IV. С новата генерация мислят да променят статуквото. Времето ще покаже.
Бил съм в Дубай и съм ходил на т.нар. "сафари". Там то се състои в лудо каране по пясъчните дюни. Шофьорите са все разни индийци, ама добре се справят, под какви градуси заставаха колите - малиииии... И почти всички коли за сафари бяха TOYOTA LC. Предполагам са предложили най-добрата оферта на туристическите фирми. Най-големите от тях имат стотици машини.
На мен не ми остава друго, освен да стискам палци да им падне цената в Дубай сериозно след няколко години.
А защо не си я докара сам от Дубай, щеше да ти хареса разходката до там.Поздрави от Lincoln, UK! :)
Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар